Runder Collageen Poeder Peptan® Blend - Vanille smaak - 300 g

Runder Collageen Poeder Peptan® Blend - Vanille smaak - 300 g

€ 19,95

De beste service

  • Gratis verzending vanaf €30,-
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, volgende dag in huis
  • Al 20 jaar het vertrouwde merk

Beschrijving

Wat is Collageen?

Collageen is het meest voorkomende eiwit in het lichaam en het belangrijkste eiwit in onze bindweefsels. Collageen wordt aangemaakt door het lichaam, maar vanaf het 25e levensjaar neemt deze aanmaak geleidelijk af. Collageen afname is medeverantwoordelijk voor de vorming van rimpels, de afname van spieren en het minder soepel worden van de gewrichten.

Collageen type 1 komt voor in de huid, haar, nagels, botten, gewrichtsbanden en kraakbeen. 

Rundercollageen is afkomstig uit de huid van runderen. De runderen grazen en worden bijgevoerd. De runderen worden niet gevaccineerd en krijgen geen antibiotica en/of groeihormonen. 

Voordelen van de Collageen Blend

Collageen is rijk is aan eiwitten, welke bijdragen aan de instandhouding van sterke botten en de instandhouding en groei van de spiermassa. 

Vitamine C draagt bij tot de normale collageenvorming voor de normale werking van de botten en het kraakbeen. Calcium draagt bij aan de instandhouding van sterke botten en magnesium is belangrijk voor een normale spierwerking. 

Peptan® Collageen

Peptan® is het wereldwijde Collageen peptides merk. Peptan® garandeert een hoge zuiverheid en een zeer hoge biologische beschikbaarheid door de gehydrolyseerde vorm. Verschillende wetenschappelijke studies hebben de effectiviteit van Peptan® om een gezonde levensstijl te ondersteunen bewezen.

Gebruik Collageen Blend

Wij adviseren een inname cyclus van 36 dagen ‘op’ en 6 dagen ‘af’. Met deze rustperiode kan je je lichaam stimuleren om zelf Collageen aan te maken.

Aanbevolen gebruik

Gebruik en bewaren

1 x daags 16 gram Runder Collageen Peptides Hydrolysaat Peptan® (afgestreken maatschep) oplossen in water, vruchtensap of mengen door een SuperSmoothie. Liefst een half uur voor de maaltijd innemen. De aanbevolen dosering niet overschrijden. 

Opmerking

Mattisson heeft veel vertrouwen in de producten die zij aanbiedt. Op basis van de EFSA database hebben we zoveel mogelijk toegestane informatie op de website vermeld. Wettelijk gezien mogen wij geen (complete) informatie verstrekken over de toepassingen van onze producten.

Veiligheid

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn. 

*Geoorloofde EFSA claims

Ingrediënten

Meer informatie
smaak Vanille
ingrediënten 63,8% Runder Collageen Peptides Hydrolysaat Peptan®, 14,7% Calcium Citraat, 12,8%, MSM, Vitamine C, Magnesium citraat, Magnesium bisglycinaat, Hyaluronzuur
voedingswaarde per 100 g
energie 976,1 kJ / 229,7 kcal
vet 0 g
vet waarvan verzadigd 0 g
koolhydraten 0 g
waarvan suikers 0 g
eiwitten 57,4 g
vezels 0 g
zout 0,9 g
alanine 5,2 g
arginine 5,4 g
asparaginezuur 4,2 g
calcium 3120 mg
cysteïne 0 g
glutaminezuur 7,9 g
glycine 13,1 g
histidine 0,5 g
hyaluronzuur 625 mg
hydroxylysine 0,8 g
hydroxyproline 7,3 g
isoleucine 1,0 g
leucine 1,9 g
lysine 2,2 g
magnesium 255 mg
methionine 0,4 g
MSM 12800 mg
phenylalanine 1,3 g
proline 7,3 g
serine 2,2 g
threonine 1,2 g
tryptofaan 0 g
tyrosine 0,3 g
valine 1,5 g
vitamine C 320 mg

Specificaties

Meer informatie
inhoud 300 g
EAN-code 8717677967964

Reviews