Runder Collageen Poeder Peptan® Blend - Vanille smaak - 300 g

Runder Collageen Poeder Peptan® Blend - Vanille smaak - 300 g

Voeg toe aan verlanglijst
€ 23,95

De beste service

  • Gratis verzending vanaf €35,-
  • Voor 14:30 besteld, zelfde werkdag verstuurd
  • De beste kwaliteit supplementen en superfoods
  • Advies op maat
  • Al 20 jaar het vertrouwde merk

Beschrijving

Wat is runder collageen?

Collageen is het meest voorkomende eiwit in het lichaam. Je vindt het terug in onder meer de huid, gewrichten, botten, spieren, en kraakbeen. Verschillende types collageen spelen een rol in verschillende delen van ons lichaam. Het eiwit kan voor voeding en collageen supplementen worden gewonnen uit diverse natuurlijke bronnen, zoals vissen en runderen. Collageen is rijk is aan eiwitten, welke bijdragen aan de instandhouding van sterke botten en de instandhouding en groei van de spiermassa. Runder collageen is een product dat wordt gemaakt van collageen uit de huid, botten en kraakbeen van runderen. Mattisson collageen blend poeder is verrijkt met verschillende voedingsstoffen en heeft een aangename vanillesmaak.  

Wat is het verschil tussen viscollageen en runder collageen?

Rundercollageen en viscollageen vormen diverse bronnen van dit waardevolle eiwit. Terwijl rundercollageen afkomstig is van de huid, botten en het kraakbeen van runderen, wordt viscollageen gewonnen uit schubben, huid en botten van vissen. Naast hun verschillende oorsprong hebben rundercollageen en viscollageen ook een distincte aminozuursamenstelling.  
Zowel runder- als viscollageen delen vergelijkbare gezondheidsvoordelen en werking. De keuze tussen runder- of viscollageen hangt af van individuele voorkeuren, zoals smaakvoorkeur, allergieën en dieetkeuzes.

Voordelen runder collageen blend poeder  

Dit product is een blend van runder collageen, vitamine C magnesium en calcium. Zo brengt het supplement verschillende voordelen met zich mee. Collageen is rijk is aan eiwitten, welke bijdragen aan de instandhouding van sterke botten en de instandhouding en groei van de spiermassa. Vitamine C draagt bij tot de normale collageenvorming voor de normale werking van de botten en het kraakbeen. Calcium draagt bij aan de instandhouding van sterke botten en magnesium is belangrijk voor een normale spierwerking.

Collageen type 1

Collageen type 1 komt o.a. voor in de huid, botten, gewrichtsbanden, pezen en tanden. 

Peptan Collageen

Peptan® is het wereldwijde Collageen peptides merk. Peptan® garandeert een hoge zuiverheid en een zeer hoge biologische beschikbaarheid door de gehydrolyseerde vorm. Verschillende wetenschappelijke studies hebben de effectiviteit van Peptan® bewezen.

Gebruik

Wij adviseren een inname cyclus van 36 dagen ‘op’ en 6 dagen ‘af’. Met deze rustperiode kun je je lichaam stimuleren om zelf collageen aan te maken. 

Aanbevolen gebruik

Gebruik en bewaren

1 x daags 16 gram Runder Collageen Peptides Hydrolysaat Peptan® (3 ruime theelepels) oplossen in water, vruchtensap of mengen door een SuperSmoothie. Liefst een half uur voor de maaltijd innemen. De aanbevolen dosering niet overschrijden. 

Wij adviseren een inname cyclus van 36 dagen ‘op’ en 6 dagen ‘af’. Met deze rustperiode kun je je lichaam stimuleren om zelf collageen aan te maken.

Opmerking

Mattisson heeft veel vertrouwen in de producten die zij aanbiedt. Op basis van de EFSA database hebben we zoveel mogelijk toegestane informatie op de website vermeld. Wettelijk gezien mogen wij geen (complete) informatie verstrekken over de toepassingen van onze producten.

Veiligheid

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde evenwichtige voeding, waarvoor dit product geen vervanging is. 

 

Ingrediënten

Meer informatie
SmaakVanille
ingrediënten 63,8% Runder Collageen Peptides Hydrolysaat Peptan® Type l, 14,7% Calcium Citraat, 12,8%, MSM, Vitamine C, Magnesium citraat, Magnesium bisglycinaat, Hyaluronzuur, Vanille smaakaroma
voedingswaarde per100 g
energie976,1 kJ / 229,7 kcal
vet0 g
vet waarvan verzadigd0 g
koolhydraten0 g
waarvan suikers0 g
eiwitten57,4 g waarvan 57,4 g Runder Collageen Type I
vezels0 g
zout0,9 g
alanine5,2 g
arginine5,4 g
asparaginezuur4,2 g
calcium3120 mg
cysteïne0 g
glutaminezuur7,9 g
glycine13,1 g
histidine0,5 g
hyaluronzuur625 mg
hydroxylysine0,8 g
hydroxyproline7,3 g
isoleucine1,0 g
leucine1,9 g
lysine2,2 g
magnesium255 mg
methionine0,4 g
MSM12800 mg
phenylalanine1,3 g
proline7,3 g
serine2,2 g
threonine1,2 g
tryptofaan0 g
tyrosine0,3 g
valine1,5 g
vitamine C320 mg

Specificaties

Meer informatie
inhoud300 g
EAN-code8717677967964
SKUMT3006

Reviews