Vegan Omega-3 Blend - Algen, Lijnzaad & Chia - 150 ml

Vegan Omega-3 Blend - Algen, Lijnzaad & Chia - 150 ml

Speciale prijs € 7,58 Normale prijs € 18,95

De beste service

  • Gratis verzending vanaf €30,-
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, volgende dag in huis
  • De beste kwaliteit supplementen en superfoods
  • Al 20 jaar het vertrouwde merk

Beschrijving

Mattisson Vegan omega 3 Blend is een samenstelling van onder andere algenolie van de Schizochytrium sp. Algae, lijnzaadolie en chiazaadolie. Door deze unieke samenstelling is de Omega Blend rijk aan Omega 3 en Omega 9 vetzuren (EPA, DHA & ALA) en de vitamines A, D3 en E.

EPA, DHA & ALA vetzuren

EPA en DHA zijn Omega 3 vetzuren die bijdragen tot de instandhouding van de normale bloeddruk (bij inname van 3 gram EPA en DHA per dag, niet meer dan 5 mg gecombineerd innemen). Ook hebben EPA en DHA een gunstige werking op het hart (bij 250 mg EPA & DHA per dag). Daarnaast is DHA goed voor de hersenen en het gezichtsvermogen (bij 250 mg per dag). ALA is goed voor de cholesterolspiegel (bij 2 gram per dag). 

Vitamines

Naast omega 3 vetzuren bevat de Vegan omega 3 Blend de vitamines A, D3 en E. Vitamine A is goed voor het gezichtsvermogen en helpt het immuunsysteem. Vitamine D helpt het immuunsysteem en ondersteunt onze botten. Vitamine E is een antioxidant. Antioxidanten beschermen ons lichaam tegen de belasting van vrije radicalen.

Aanbevolen gebruik

Opmerking

Mattisson heeft veel vertrouwen in de producten die zij aanbiedt. Op basis van de EFSA database hebben we zoveel mogelijk toegestane informatie op de website vermeld. Wettelijk gezien mogen wij geen (complete) informatie verstrekken over de toepassingen van onze producten. Voor meer informatie kunt u altijd een orthomoleculair therapeut raadplegen. Bij vragen of opmerkingen mag u uiteraard ook met ons mailen; info@mattisson.nl of bellen 030-6017378.

Veiligheid

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn.

*Geoorloofde EFSA claims

**Voorlopig toegestane EFSA claims (on hold)

Gebruik en bewaren

1 x daags 5 ml (1 theelepel), tijdens of na de maaltijd innemen. Deze dosering is ook geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. Dit product is niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar. De aanbevolen dosering niet overschrijden. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding.

Ingrediënten

Meer informatie
ingrediënten High Oleic Zonnebloemolie, Omega 3 Algenolie (Schizochytrium sp. Algae) (Algenolie, gemengde Tocoferolen, Rozemarijn-extract) 21,09%, Lijnzaadolie Koudgeperst 16,63%, Chiazaadolie Koudgeperst 5,59%, Natuurlijk aroma, Vitamine E (d-alpha tocopherol), Vitamine A (Palmitate)
voedingswaarde per 5 ml
omega-3 1000 mg
omega-6 500 mg
omega-9 2200 mg
Waarvan DHA 400 mg
vitamine A 250 μg 31%
vitamine D 25 μg 500%
vitamine E 10 mg 83%
Waarvan EPA & ALA 550 mg

Specificaties

Meer informatie
inhoud 150 ml
Productkenmerk Vegan
EAN-code 8720289190811

Reviews