Verzorging

Self-care bestaat voor een groot deel uit gezonde voeding, maar ook uit het inlassen van voldoende relaxmomenten. Kies voor een warm bad om helemaal tot rust te komen, breng een verzachtend gezichtsmasker aan of reinig je huid met een zelfgemaakte scrub. Wij verkopen een aantal verzorgingsproducten waarmee je een heerlijk ontspanmoment voor jezelf creëert.

Pagina

1-10 van 13 producten

Van hoog naar laag sorteren
Pagina

1-10 van 13 producten

Van hoog naar laag sorteren

Meer over Verzorging

 

Natuurlijke verzorging

We begrijpen dat jij het belangrijk vindt om te weten waar jouw verzorgingsproducten vandaan komen en wat erin zit. Onze verzorgingsproducten zijn zo natuurlijk mogelijk en bevatten geen onnodige toevoegingen. Zo is ons zuur base badzout gemaakt van Himalaya zout, natuurlijke mineralen en edelsteenpoeder en bestaan onze handdoeken en badjassen uit hoogwaardig biologisch katoen.

 

Verzorgingsproducten kopen?

Ons assortiment verzorgingsproducten bestaat uit bad- en doucheproducten en zachte, biologische katoenen badjassen en handdoeken. Gebruik ons zuur base badzout ter ontspanning voor in bad na fysieke inspanning of maak er een voetenbad mee. Bitterzout (epsom zout) is ook lekker in bad en kan gebruikt worden om een scrub van te maken om de huid mee te exfoliëren. Baking Soda kan gebruikt worden als verzorgingsproduct en werkt daarnaast uitstekend bij verschillende huishoudtaken.