Zouten

Om even helemaal te ontspannen is het heerlijk om in bad te gaan, uitgebreid te douchen, een voetenbad te maken of een gezichtsmaskertje op te smeren. Kortom: je eigen spa moment creëren. Wij hebben een aantal natuurlijke verzorgingsproducten in ons assortiment die jou helpen om helemaal tot rust te komen.

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Baking Soda - Zuiveringszout - 1 kg
  Baking Soda - Zuiveringszout - 1 kg
  € 6,95
 2. Magnesium Badzout - 900 gram
  Magnesium Badzout - 900 gram
  € 9,95
 3. Bitterzout - Epsom zout - 1 kg
  Bitterzout - Epsom zout - 1 kg
  € 6,95
 4. Baking Soda - Zuiveringszout - 300 g
  Baking Soda - Zuiveringszout - 300 g
  € 3,95
 5. Baking Soda - Zuiveringszout - 650 g
  Baking Soda - Zuiveringszout - 650 g
  € 5,49
 6. AlkaBalans Zuurbase Badzout - 700 g
  AlkaBalans Zuurbase Badzout - 700 g
  € 18,95
 7. Bitterzout - Epsom zout
  Bitterzout - Epsom zout

7 producten

Van hoog naar laag sorteren

Meer over Zouten

 

Natuurlijke verzorgingsproducten

Veel verzorgingsproducten bevatten allerlei stoffen die schadelijk kunnen zijn voor de huid, zoals alcohol. Natuurlijke verzorgingsproducten worden gemaakt van uitsluitend natuurlijke ingrediënten en worden vaak biologisch geproduceerd. Deze verzorgingsproducten zijn niet alleen beter voor de huid, maar ook voor het milieu. 

 

Natuurlijk badzout

Onze AlkaBalans zuur base badzout is een mix van himalayazout, natuurlijke mineralen en edelsteenpoeder. Badzout is heerlijk om toe te voegen aan een warm bad na fysieke inspanning. Ook kun je van het badzout een ontspannend voetenbad maken. Ons badzout is geschikt voor de gevoelige huid. 

 

Zuiveringszout (baking soda)

Zuiveringszout of baking soda heeft vele toepassingen. Het kan gebruikt worden om mee schoon te maken of om mee te bakken, maar je kunt baking soda ook gebruiken als verzorgingsproduct. Voeg baking soda bijvoorbeeld toe aan een voetenbad voor zachte voeten. 

 

Bitterzout (epsomzout)

Bitterzout of epsom salt staat ook wel bekend als magnesiumsulfaat en is zeer geschikt om een reinigend en verzorgend gezichtsmasker van te maken. Epsom zout staat bekend om zijn ontspannende werking en is ook geschikt om toe te voegen aan een bad.