Gebruik de code GRATISGEMBER voor een gratis fles Ginger Boost bij elke bestelling vanaf €75.

Snacks

Ben je op zoek naar een verantwoord tussendoortje of een lekkere toevoeging aan je yoghurt, salade of baksels? Wij hebben een ruim aanbod aan lekkere én gezonde snacks. Kies bijvoorbeeld voor gedroogd fruit zoals rozijnen, vijgen of pruimen of noten zoals walnoten, cashewnoten of een notenmix. Zo kan je snacken zonder schuldgevoel!

11-20 van 22 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Biologische Choco Kaneel Amandelen - 35 g
  Biologische Choco Kaneel Amandelen - 35 g
  € 2,93
 2. Biologische Cranberry's - Gezoet - 400 g
  Biologische Cranberry's - Gezoet - 400 g
  € 7,95
 3. Biologische Tijgernoot - Ongepeld - 450 g
  Biologische Tijgernoot - Ongepeld - 450 g
  € 6,95
 4. Biologische Dadels zonder pit - 500 g
  Biologische Dadels zonder pit - 500 g
  € 6,95
 5. Biologische Geblancheerde Amandelen - Ongebrand - 500 g
  Biologische Geblancheerde Amandelen - Ongebrand - 500 g
  € 12,95
 6. Biologische Sultana Rozijnen - 500 g
  Biologische Sultana Rozijnen - 500 g
  € 4,95
 7. Biologische Pruimen zonder Pit - 500 g
  Biologische Pruimen zonder Pit - 500 g
  € 6,95
 8. Biologische Gedroogde Ananas - 70 g
  Biologische Gedroogde Ananas - 70 g
  € 3,95
 9. Choco Goji Bessen - Raw
  Choco Goji Bessen - Raw
 10. Biologische Geroosterde Cashewnoten - Zout & Peper - 175 gram
  Biologische Geroosterde Cashewnoten - Zout & Peper - 175 gram
  € 6,95

11-20 van 22 producten

Van hoog naar laag sorteren

Meer over Snacks

 

Gezond snacken

Gedurende de dag of ‘s avonds op de bank hebben veel mensen trek in een zoete of zoute snack. Het is echter vaak een uitdaging om gezond te snacken. Veel producten die worden verkocht als ‘verantwoorde tussendoortjes’ bevatten veel calorieën, verzadigd vet, suiker en zout.

Gelukkig zijn er ook veel snacks die lekker én gezond zijn! Gedroogd fruit en noten zijn voorbeelden van verzadigende, voedzame tussendoortjes. Eet ze los, door de yoghurt of stel je eigen scnackmix samen. 

 

Gedroogd fruit

Gedroogd fruit is fruit waar bijna al het water uit is verwijderd. Er zijn veel verschillende gedroogde fruitsoorten, zoals abrikozen, pruimen, rozijnen, cranberries. Je kunt zelfs kiezen voor gedroogde mango en ananas. Gedroogd fruit is zoet of zurig van smaak en bevat veel vezels, vitamines en mineralen. Erg lekker als tussendoortje, door de yoghurt of in salades. Gedroogd fruit is een goede vervanging van snoepjes en is dus ook een goede snack voor kinderen. 

 

Noten

Een handje noten is een zeer lekker en voedzaam tussendoortje. Het eten van noten heeft veel voordelen. Noten bevatten namelijk veel vitamines en mineralen, zoals vitamine E, vitamine B1 en ijzer en zijn rijk aan onverzadigde vetten. Ongebrande noten zijn onbewerkt en een verantwoorde snack. Kies bijvoorbeeld voor amandelen, cashewnoten, walnoten, hazelnoten of pecannoten of stel je eigen notenmix samen.

 

Gezonde snacks kopen?

Bij ons ben je aan het juiste adres voor een ruim aanbod aan lekkere en gezonde snacks voor onderweg, tijdens het werk of voor ‘s avonds bij de tv. Kies bijvoorbeeld voor paranoten, cashewnoten, amandelen, gemengde noten, goji bessen, vijgen, rozijnen, gedroogde mango of dadels.