Gebruik de code GRATISGEMBER voor een gratis fles Ginger Boost bij elke bestelling vanaf €75.

SuperSmoothies

SuperSmoothies

Begin jij de dag graag met een lekkere en voedzame smoothie? Onze biologische smoothie poeders zitten boordevol vitamines, mineralen en eiwitten en vormen de ideale basis voor een gezonde supersmoothie. Probeer de detox smoothie, vezel smoothie, energie smoothie of ontbijt smoothie.

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Biologische Reds Blend Poeder - 400 g
  Biologische Reds Blend Poeder - 400 g
  € 26,95
 2. Vegan Reds Blend poeder - Collageen booster - 350 g
  Vegan Reds Blend poeder - Collageen booster - 350 g
  € 27,95
 3. Biologische Breakfast Supersmoothie Mix - 500 g
  Biologische Breakfast Supersmoothie Mix - 500 g
  € 23,95
 4. Biologische Energy Supersmoothie Mix - 500 g
  Biologische Energy Supersmoothie Mix - 500 g
  € 23,95
 5. Biologische Supersmoothie Detox - 500g
  Biologische Supersmoothie Detox - 500g
  € 23,95
 6. Biologische Reds Blend - Vezels & Antioxidanten - 180 capsules
  Biologische Reds Blend - Vezels & Antioxidanten - 180 capsules
  € 19,95

6 producten

Van hoog naar laag sorteren

Meer over SuperSmoothies

 

Wat is een smoothie?

Een smoothie is een drankje dat klaargemaakt wordt door verschillende ingrediënten te mengen in een blender. Veel mensen vinden het lekker om te ontbijten met een smoothie. Je kunt zelf je smoothie samenstellen door er bijvoorbeeld fruit, groenten, plantaardige melk, zaden en havermout in te doen. Je kunt echter ook kiezen voor een smoothie basis in poedervorm. Dit smoothie poeder bevat allerlei superfood ingrediënten en vormt de ideale basis voor een gezonde en voedzame smoothie. 

 

Wat zijn de voordelen van een smoothie?

Het drinken van een smoothie heeft veel voordelen. Smoothies zijn een goede manier om in één keer allerlei vitamines, mineralen en andere belangrijke voedingsstoffen binnen te krijgen. Een smoothie is vaak een goede oplossing voor mensen die ‘s ochtends geen eten weg kunnen krijgen. Het drinken van een voedzame smoothie geeft je energie en een langdurig verzadigd gevoel. Een smoothie is ideaal voor onderweg. 

 

Smoothie poeder, de basis voor een supersmoothie

In onze supersmoothie poeders zitten allerlei superfood ingrediënten zoals chlorella, spirulina, lucuma, cacao en tarwegras. Hierdoor zitten de smoothies boordevol vitamines, mineralen, vezels en eiwitten. De super smoothies geven je energie en een langdurig verzadigd gevoel. Wij hebben verschillende supersmoothie poeders, waaronder de detox, energy, breakfast en fiber smoothie.