Voeding & Dranken

Voeding & Dranken

Ben je bewust bezig met voeding en vind je het belangrijk om gezond te eten? Wij hebben een uitgebreid assortiment aan superfoods en dranken die een gezonde levensstijl ondersteunen. Het aanbod bestaat onder andere uit (rauwe) snacks, bakproducten, zoetstoffen, zouten, oliën, noten, zaden, fruitsappen, gefermenteerde dranken, latte’s en mealshakes. Neem een kijkje tussen onze lekkere en gezonde voedingsproducten!

Je gekozen filters:
 1. Prijs
  € 0,00 - € 10,00
 2. Producttype
  Gedroogd fruit
 3. Vrij van
  Mosterd
 4. Vrij van
  Gluten
 5. Inhoud g
  250 - 499 g
Filteren

Meer over Voeding & Dranken

 

Wat zijn superfoods?

Superfood is een term die wordt gebruikt om te verwijzen naar een reeks planten en vruchten die rijk zijn aan allerlei belangrijke voedingsstoffen, waaronder vitamines, mineralen, antioxidanten, essentiële aminozuren, enzymen en vetzuren. Superfoods bezitten hierdoor allerlei eigenschappen die bevorderlijk zijn voor de gezondheid.  Voorbeelden van producten waar vaak naar wordt verwezen als superfoods zijn: cacaobonen, chiazaad, hennepzaad, bijenpollen, gojibessen, tarwegras, zeewier, algenextracten en kokosvet.

 

Lekkere en gezonde voeding

Superfoods zijn niet alleen gezond, ze zijn ook nog eens erg lekker en eenvoudig toe te voegen aan verschillende maaltijden. Je kunt superfoods toevoegen aan je voeding door ze te verwerken in smoothies, yoghurt, baksels, salades en soepen, maar ze zijn ook ideaal om te gebruiken als voedzaam tussendoortje. Zo kun je bijvoorbeeld zelf een snackmix samenstellen van verschillende noten, zaden en gedroogde vruchten.

 

Ons assortiment gezonde voeding en dranken

Mattisson heeft een uitgebreid aanbod aan diverse gezonde voedingsproducten en dranken. De producten zijn van hoge kwaliteit en zijn te gebruiken voor verschillende doeleinden. In het assortiment vind je veel natuurlijke, biologische, plantaardige en rauwe voedingsproducten zonder kunstmatige toevoegingen. Hierbij kan je denken aan (rauwe) snacks, bakproducten, zoetstoffen, zouten, oliën, noten, zaden, fruitsappen, gefermenteerde dranken, latte’s en mealshakes.

 

Gezonde voeding voor iedereen

Onze gezonde voeding en dranken zijn een ideale aanvulling op een gezond eetpatroon en passen in elk dieet. Of je nu plantaardig eet, wilt letten op je suikerinname of fanatiek sport: er zit voor iedereen wel iets tussen. Neem dus snel een kijkje in ons assortiment voeding & dranken!