Wei Proteïne poeder - Isolaat 93% - 600 g

Wei Proteïne poeder - Isolaat 93% - 600 g

€ 23,95

De beste service

  • Gratis verzending vanaf €30,-
  • Voor 14 uur besteld, zelfde werkdag verstuurd
  • Al 20 jaar het vertrouwde merk

Beschrijving

Wei Isolaat Poeder 

Onze Wei proteine isolaat is een wei poeder in isolaat vorm. Wei isolaat is een van de best opneembare vorm van wei eiwitten. Wei eiwit heeft de hoogste biologische beschikbaarheid. De biologische waarde zegt iets over de mate waarin een product goed door het lichaam kan worden opgenomen. Wei is een restproduct van de productie van kaas. Om dit uiteindelijk als proteïne te kunnen gebruiken is het nodig om het melksuikergehalte te verminderen. Dit gebeurd met een speciaal proces. Na dit eerste proces ontstaat er een pure vorm van eiwitten met nog maar 3-6 % aan melksuiker. Dit is de wei concentraat. Om van de wei concentraat een isolaat vorm te maken is er nog een verdere verwerking nodig. Na deze verwerking blijft er een nog zuiverdere eiwitvorm over met een zeer laag melksuikergehalte. 

Eiwitten

Onze Wei Isolaat Poeder 93% is een bron van eiwitten. Het product bevat maar liefst 93 gram eiwitten per 100 gram product. Eiwitten zijn van essentieel belang voor ons lichaam, het zijn de bouwstenen van ons lichaam maar ook van onze cellen en weefsels. Ze zijn belangrijk om het lichaam te ondersteunen bij de opbouw en het herstel van hen spieren. Eiwitten verminderen het hongergevoel, een gezonde gemoedstoestand en een gezond immuunsysteem.* 

Waarschuwing: niet geschikt voor mensen met een lactose intolerantie

Aanbevolen gebruik

Gebruik en bewaren

Geschikt voor dagelijks gebruik en kan zowel voor als na de training, tijdens de maaltijd of voor het slapen gaan worden gebruikt. 1 maatschep (ca. 30 g) mengen in blender, mixer of shaker met 250 ml water, vruchtensap of smoothie. Ook te gebruiken als extra toevoeging in muesli-ontbijt. Koel, droog en gesloten bewaren.

Opmerking

Mattisson heeft veel vertrouwen in de producten die zij aanbiedt. Op basis van de EFSA database hebben we zoveel mogelijk toegestane informatie op de website te vermeld. Wettelijk gezien mogen wij geen (complete) informatie verstrekken over de toepassingen van onze producten.

Veiligheid

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn. Niet geschikt voor mensen met een lactose intolerantie

*Geoorloofde EFSA claims

Ingrediënten

Meer informatie
inhoud 600 g
EAN-code 8717677963508
allergenen Melk/Lactose, Soja
land van herkomst Engeland
ingrediënten Whey eiwit isolaat.
voedingswaarde per 100 g
energie 1563 kJ / 368 kcal
vet 0.3 g
vet waarvan verzadigd 0.05 g
koolhydraten 2.5 g
waarvan suikers 2.5 g
eiwitten 93 g
zout 0.58 g
alanine 4.6 g
arginine 1.9 g
asparaginezuur 10,1 g
calcium 370 mg 46%
cysteïne 2 g
glutaminezuur 16.7 g
glycine 1.3 g
histidine 1,6 g
isoleucine 5,9 g
leucine 9,8 g
lysine 8,8 g
magnesium 460 mg 123%
methionine 2 g
phenylalanine 2,8 g
proline 5,1 g
serine 4,2 g
threonine 6,2 g
tryptofaan 1,3 g
tyrosine 2,4 g
valine 5,4 g