Zink Methionine 15mg - 90 capsules

Zink Methionine 15mg - 90 capsules

Voeg toe aan verlanglijst
€ 12,95

De beste service

  • Gratis verzending vanaf €30,-
  • Voor 14:30 besteld, zelfde werkdag verstuurd
  • De beste kwaliteit supplementen en superfoods
  • Gratis advies op maat
  • Al 20 jaar het vertrouwde merk

Beschrijving

Zinkmethionine is een voedingsstof die wordt gevormd door de binding van zink en het aminozuur methionine. Deze verbinding biedt verschillende gezondheidsvoordelen voor het menselijk lichaam.

Wat is zink?

Zink is een essentieel mineraal dat het lichaam nodig heeft voor verschillende functies en processen. Het is een spoorelement, wat betekent dat het in kleine hoeveelheden nodig is voor het lichaam, maar wel essentieel is voor de gezondheid. Zink komt voor in voedingsmiddelen zoals vlees, vis, schaaldieren, zuivelproducten, volkorengranen, bonen, noten en zaden. Zinksupplementen worden ook vaak gebruikt om de dagelijkse inname van zink te verhogen en een tekort aan zink te voorkomen.

Waar is zink goed voor?

Zink ondersteunt het immuunsysteem, een normale huid, haar en nagels, is een antioxidant, is goed voor het gezichtsvermogen, een normale stofwisseling, draagt bij aan een normaal geheugen en een normale concentratie en draagt bij aan een normale hormoonhuishouding.

Wat is methionine?

Methionine is een essentieel aminozuur dat niet door het lichaam kan worden geproduceerd en daarom uit voedsel moet worden verkregen. Methionine is ook een voorloper van de productie van andere belangrijke stoffen in het lichaam, zoals cysteïne, taurine en glutathion. Voedingsmiddelen die rijk zijn aan methionine zijn onder andere vlees, vis, gevogelte, zuivelproducten, eieren, noten, zaden en volkorengranen.

Het combineren van zink en methionine verhoogt de biologische beschikbaarheid en absorptie van zink in het lichaam. Dit betekent dat zinkmethionine beter wordt opgenomen dan andere vormen van zinksupplementen, waardoor het een effectieve manier is om de dagelijkse inname van zink te verhogen.

Aanbevolen gebruik

Gebruik en bewaren

1 x daags 1 capsule tijdens of na de maaltijd innemen met water. De aanbevolen dosering niet overschrijden.

Koel, droog en gesloten bewaren. 

Opmerking

Mattisson heeft veel vertrouwen in de producten die zij aanbiedt. Op basis van de EFSA database hebben we zoveel mogelijk toegestane informatie op de website vermeld. Wettelijk gezien mogen wij geen (complete) informatie verstrekken over de toepassingen van onze producten. 

Veiligheid

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn. Buiten bereik van kinderen houden.

 

Ingrediënten

Meer informatie
ingrediënten rijstzetmeel (vulstof), HPMC vegetarische capsule (huls), Zink monomethionine.
voedingswaarde per capsule
Zink monomethionine 72 mg
waarvan elementair zink 15 mg (150%)

Specificaties

Meer informatie
Productkenmerk Vegan
EAN-code 8720959400516
allergenen Allergenen vrij

Reviews