GRATIS Living Lemonade bij elke bestelling vanaf €25! Shop nu

Biologische Psyllium 750mg - 90 capsules

Biologische Psyllium 750mg - 90 capsules

€ 9,95

De beste service

  • Gratis verzending vanaf €30,-
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, volgende dag in huis
  • Al 20 jaar het vertrouwde merk

Beschrijving

Vezels

Vezels zijn erg belangrijk voor de darmen: ze zorgen voor een volumineuze darminhoud en daarmee een beter verzadigingsgevoel, betere peristaltiek en een betere ontlasting. De gemiddelde vezelconsumptie ligt in Nederland op 20 gram per dag, terwijl dit idealiter minimaal 50 gram zou moeten zijn. 

Wat zijn psyllium capsules?

Psyllium (VLozaad) bestaat uit de zaadhuiden van zaden van planten en bestaat voor meer dan 80% uit vezels. Psyllium vezels behoren net als havermout en volkoren producten tot de niet oplosbare en niet fermenteerbare vezels: ze worden niet opgenomen door het lichaam, maar dragen bij aan de spijsvertering door de darminhoud zachter en volumineuzer te maken. Psyllium capsules ondersteunen een gezonde cholesterolspiegel** een normale stoelgang** en dragen bij tot een vol gevoel**.

Zorg bij het gebruiken van Psyllium capsules voor voldoende vochtinname.

**Evaluatie gezondheidsclaim is lopende. 

Aanbevolen gebruik

Gebruik en bewaren

1-3 x daags 1 á 2 vegetarische capsules met water innemen. De aanbevolen dosering niet overschrijden.  Koel, droog en gesloten bewaren. 

Opmerking

Mattisson heeft veel vertrouwen in de producten die zij aanbiedt. Op basis van de EFSA database hebben we zoveel mogelijk toegestane informatie op de website vermeld. Wettelijk gezien mogen wij geen (complete) informatie verstrekken over de toepassingen van onze producten.

Veiligheid

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn. Buiten bereik van kinderen houden.

*Geoorloofde EFSA claims

**Voorlopig toegestane EFSA claims (on hold)

 

Ingrediënten

Meer informatie
ingrediënten Psyllium Husk (Plantago ouata) poeder Biologisch
voedingswaarde per v-caps
psyllium schil poeder 750 mg

Specificaties

Meer informatie
inhoud 90 caps
Productkenmerk Biologisch, Vegan
EAN-code 8717677967704
land van herkomst India

Reviews