Biologische Cacao poeder

Biologische Cacao poeder

Vanaf € 3,95

De beste service

  • Gratis verzending vanaf €30,-
  • Voor 14 uur besteld, zelfde werkdag verstuurd
  • Al 20 jaar het vertrouwde merk

Beschrijving

Biologisch Cacao poeder

Om cacaopoeder te maken wordt gebruikt gemaakt van de cacaomassa van de cacaoboon. Deze massa wordt onder hoge druk uitgeperst zodat er cacaopoeder en boter ontstaat. Daar kan op zijn beurt weer chocolade van gemaakt worden. Cacaopoeder kan in allerlei (bak)gerechten verwerkt worden. Onze biologische cacaopoeder komt uit Peru.

Cacao is een krachtige antioxidant en draagt bij tot de bescherming van de cellen tegen oxidatieve schade.

Aanbevolen gebruik

Gebruik en bewaren

Koel, droog en afgesloten bewaren.

Opmerking

Mattisson heeft veel vertrouwen in de producten die zij aanbiedt. Op basis van de EFSA database hebben we zoveel mogelijk toegestane informatie op de website vermeld. Wettelijk gezien mogen wij geen (complete) informatie verstrekken over de toepassingen van onze producten. Voor meer informatie kunt u altijd een orthomoleculair therapeut raadplegen. Bij vragen of opmerkingen mag u uiteraard ook met ons mailen; info@mattisson.nl of bellen 030-6017378.

Veiligheid

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn.

*Geoorloofde EFSA claims

**Voorlopig toegestane EFSA claims (on hold)

Ingrediënten

Meer informatie
Kan sporen bevatten van Melk, Soja
land van herkomst Afrika, Zuid-Amerika
Productkenmerk Biologisch, Vegan
ingrediënten 100% Biologische Cacao Poeder.
voedingswaarde per 100 g
energie 1333 kJ / 322 kcal
vet 11 g
vet waarvan verzadigd 7 g
koolhydraten 14 g
waarvan suikers 0.9 g