Biologische Cacao poeder
Beschrijving
Biologisch Cacao poeder
Om cacaopoeder te maken wordt gebruik gemaakt van de cacaomassa van de cacaoboon. Deze massa wordt onder hoge druk uitgeperst zodat er cacaopoeder en cacaoboter ontstaan. Daar kan op zijn beurt weer chocolade van gemaakt worden. Cacaopoeder kan in allerlei (bak)gerechten verwerkt worden. Ons biologisch cacaopoeder komt uit Peru.
Cacao is een krachtige antioxidant en draagt bij tot de bescherming van de cellen tegen oxidatieve schade.
Mattisson biologisch cacao poeder wordt geroosterd op 115 graden en is dus niet RAW.
Aanbevolen gebruik
Gebruik en bewaren
Toevoegen aan smoothie, vanillevla of om raw bonbons mee te maken.
Koel, droog en gesloten bewaren.
Ingrediënten
ingrediënten |
100% Biologische Cacao Poeder.
|
---|---|
voedingswaarde per | 100 g |
energie | 1333 kJ / 322 kcal |
vet | 11 g |
vet waarvan verzadigd | 7 g |
koolhydraten | 14 g |
waarvan suikers | 0.9 g |
Specificaties
Productkenmerk | Biologisch, Vegan |
---|---|
SKU | configurabelcacaopoeder |
land van herkomst | Afrika, Zuid-Amerika |
Kan sporen bevatten van | Melk, Soja |