Biologische Cacao poeder

Biologische Cacao poeder

Voeg toe aan verlanglijst
Vanaf € 5,95

De beste service

  • Gratis verzending vanaf €35,-
  • Voor 14:30 besteld, zelfde werkdag verstuurd
  • De beste kwaliteit supplementen en superfoods
  • Advies op maat
  • Al 20 jaar het vertrouwde merk

Beschrijving

Biologisch Cacao poeder

Om cacaopoeder te maken wordt gebruik gemaakt van de cacaomassa van de cacaoboon. Deze massa wordt onder hoge druk uitgeperst zodat er cacaopoeder en cacaoboter ontstaan. Daar kan op zijn beurt weer chocolade van gemaakt worden. Cacaopoeder kan in allerlei (bak)gerechten verwerkt worden. Ons biologisch cacaopoeder komt uit Peru. 

Cacao is een krachtige antioxidant en draagt bij tot de bescherming van de cellen tegen oxidatieve schade.

Mattisson biologisch cacao poeder wordt geroosterd op 115 graden en is dus niet RAW.

Aanbevolen gebruik

Gebruik en bewaren

Toevoegen aan smoothie, vanillevla of om raw bonbons mee te maken.

Koel, droog en gesloten bewaren.

 

Ingrediënten

Meer informatie
ingrediënten 100% Biologische Cacao Poeder.
voedingswaarde per100 g
energie1333 kJ / 322 kcal
vet11 g
vet waarvan verzadigd7 g
koolhydraten14 g
waarvan suikers0.9 g

Specificaties

Meer informatie
ProductkenmerkBiologisch, Vegan
SKUconfigurabelcacaopoeder
land van herkomstAfrika, Zuid-Amerika
Kan sporen bevatten vanMelk, Soja

Reviews