Wij gebruiken cookies om je ervaring beter te maken. Om te voldoen aan de cookie wetgeving, vragen we je toestemming om de cookies te plaatsen. Meer informatie.
GRATIS Living Lemonade bij elke bestelling vanaf €25! Shop nu
GRATIS Living Lemonade bij elke bestelling vanaf €25! Shop nu
Om cacao nibs te maken wordt de cacaoboon eerst geroosterd. Vervolgens wordt de schil er vanaf gehaald en blijven er cacao nibs over. Mattisson biologische cacao nibs zijn afkomstig uit Afrika & Zuid Amerika.
Cacao nibs kun je niet smelten: wanneer je ze roostert of verhit behouden ze hun vorm en textuur. Dit maakt cacao nibs ideaal om een bite te geven aan je baksels. Voor vloeibare recepten zoals chocolademelk kun je beter cacaopoeder gebruiken.
Cacao is een krachtige antioxidant en draagt bij tot de bescherming van de cellen tegen oxidatieve schade.
Cacao nibs zijn heerlijk om een chocolade shake, chocolade repen of bonbons mee te maken. Ook lekker als tussendoortje in combinatie met goji bessen of rozijnen. Koel
ingrediënten |
100% gepelde en gebroken Cacao Bonen biologisch .
|
---|---|
voedingswaarde per | 100 g |
energie | 2600 kJ / 630 kcal |
vet | 55 g |
vet waarvan verzadigd | 34 g |
koolhydraten | 15 g |
waarvan suikers | 0.8 g |
eiwitten | 13 g |
vezels | 11 g |
zout | <0.13 g |
Productkenmerk | Biologisch, Vegan |
---|---|
land van herkomst | Zuid-Amerika |