Biologische Cacao Nibs

Biologische Cacao Nibs

Vanaf € 3,95

De beste service

  • Gratis verzending vanaf €30,-
  • Voor 14 uur besteld, zelfde werkdag verstuurd
  • Al 20 jaar het vertrouwde merk

Beschrijving

Wat zijn cacao nibs?

Om cacao nibs te maken wordt de cacaoboon eerst geroosterd. Vervolgens wordt de schil er vanaf gehaald en blijven er cacao nibs over. Mattisson biologische cacao nibs zijn afkomstig uit Afrika & Zuid Amerika.

Gebruik cacao nibs

Cacao nibs kun je niet smelten: wanneer je ze roostert of verhit behouden ze hun vorm en textuur. Dit maakt cacao nibs ideaal om een bite te geven aan je baksels. Voor vloeibare recepten zoals chocolademelk kun je beter cacaopoeder gebruiken. 

Voordelen

Cacao is een krachtige antioxidant en draagt bij tot de bescherming van de cellen tegen oxidatieve schade. 

Aanbevolen gebruik

Gebruik en bewaren

Cacao nibs zijn heerlijk om een chocolade shake, chocolade repen of bonbons mee te maken. Ook lekker als tussendoortje in combinatie met goji bessen of rozijnen. Koel, droog en gesloten bewaren.

Opmerking

Mattisson heeft veel vertrouwen in de producten die zij aanbiedt. Op basis van de EFSA database hebben we zoveel mogelijk toegestane informatie op de website vermeld. Wettelijk gezien mogen wij geen (complete) informatie verstrekken over de toepassingen van onze producten. Voor meer informatie kunt u altijd een orthomoleculair therapeut raadplegen. Bij vragen of opmerkingen mag u uiteraard ook met ons mailen; info@mattisson.nl of bellen 030-6017378.

Veiligheid

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn.

*Geoorloofde EFSA claims

**Voorlopig toegestane EFSA claims (on hold)

Ingrediënten

Meer informatie
land van herkomst Zuid-Amerika
Productkenmerk Biologisch, Vegan
ingrediënten 100% gepelde en gebroken Cacao Bonen biologisch .
voedingswaarde per 100 g
energie 2600 kJ / 630 kcal
vet 55 g
vet waarvan verzadigd 34 g
koolhydraten 15 g
waarvan suikers 0.8 g
eiwitten 13 g
vezels 11 g
zout <0.13 g