Biologische Cacao Nibs
Beschrijving
Wat zijn cacao nibs?
Om cacao nibs te maken wordt de cacaoboon eerst geroosterd. Vervolgens wordt de schil er vanaf gehaald en blijven er cacao nibs over. Mattisson biologische cacao nibs zijn afkomstig uit Afrika & Zuid Amerika.
Gebruik cacao nibs
Cacao nibs kun je niet smelten: wanneer je ze roostert of verhit behouden ze hun vorm en textuur. Dit maakt cacao nibs ideaal om een bite te geven aan je baksels. Voor vloeibare recepten zoals chocolademelk kun je beter cacaopoeder gebruiken.
Voordelen
Cacao is een krachtige antioxidant en draagt bij tot de bescherming van de cellen tegen oxidatieve schade.
Aanbevolen gebruik
Gebruik en bewaren
Cacao nibs zijn heerlijk om een chocolade shake, chocolade repen of bonbons mee te maken. Ook lekker als tussendoortje in combinatie met goji bessen of rozijnen. Koel
Ingrediënten
ingrediënten |
100% gepelde en gebroken Cacao Bonen biologisch .
|
---|---|
voedingswaarde per | 100 g |
energie | 2600 kJ / 630 kcal |
vet | 55 g |
vet waarvan verzadigd | 34 g |
koolhydraten | 15 g |
waarvan suikers | 0.8 g |
eiwitten | 13 g |
vezels | 11 g |
zout | <0.13 g |
Specificaties
Productkenmerk | Biologisch, Vegan |
---|---|
land van herkomst | Zuid-Amerika |