Appelazijn

Mattisson Appelciderazijn is afkomstig van biologisch geteelde appels en wordt verkregen door fermentatie. Appelazijn wordt al eeuwenlang gebruikt als natuurlijke remedie en als smaakmaker in de keuken. Het kan bijvoorbeeld worden gebruikt als een verzachtend middel voor de keel, maar ook als een tonic om de huid te reinigen en te verfrissen en als een conditioner om het haar glanzend en volumineus te maken.  

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Biologische Apple Cider Vinegar (appelazijn) - Puur - 500 ml
  Biologische Apple Cider Vinegar (appelazijn) - Puur - 500 ml
  € 4,95
 2. Biologische Apple Cider Vinegar (appelazijn) - Puur - 1000 ml
  Biologische Apple Cider Vinegar (appelazijn) - Puur - 1000 ml
  € 7,95
 3. Biologische Apple Cider Vinegar (appelazijn) - Gember & Kurkuma - 500 ml
  Biologische Apple Cider Vinegar (appelazijn) - Gember & Kurkuma - 500 ml
  € 6,95
 4. Biologische Apple Cider Vinegar (appelazijn) - Kaneel & Kurkuma - 500 ml
  Biologische Apple Cider Vinegar (appelazijn) - Kaneel & Kurkuma - 500 ml
  € 6,95
 5. Biologische Apple Cider Vinegar (appelazijn) - Matcha & citroen - 500 ml
  Biologische Apple Cider Vinegar (appelazijn) - Matcha & citroen - 500 ml
  € 6,95

5 producten

Van hoog naar laag sorteren

Meer over Appelazijn

 

Wat is Apple cider vinegar? 

Mattisson’s apple cider vinegar is afkomstig van biologisch geteelde appels en wordt verkregen door fermentatie, waarbij de suikers van de appels worden omgezet in alcohol en vervolgens in azijnzuur door azijnzuurbacteriën. Dit resulteert in een troebele, goudgele substantie met slierten genaamd 'the mother'. Dit is het meest effectieve gedeelte van appelazijn, omdat het uit belangrijke voedingsstoffen bestaat. 
 
Appelazijn wordt al eeuwenlang gebruikt als natuurlijke remedie en als smaakmaker in de keuken. Mattisson appelciderazijn is een puur en ongefilterd product, zonder kunstmatige toevoegingen, dat gemaakt is van uitsluitend natuurlijke ingrediënten. 
 

Voordelen van Appelazijn? 

Appelciderazijn kan op verschillende manieren worden gebruikt, zowel inwendig als uitwendig. Het kan bijvoorbeeld worden gebruikt als een verzachtend middel voor de keel, maar ook als een tonic om de huid te reinigen en te verfrissen en als een conditioner om het haar glanzend en volumineus te maken. 
Appelazijn is geen wondermiddel en het is geen vervanging voor een gezonde levensstijl en voeding. Het is altijd het beste om uw arts te raadplegen voordat u appelazijn of andere supplementen gebruikt als onderdeel van uw dieet 
 

Gebruik van Appelazijn 

Appelcider azijn heeft een rijke, frisse appelsmaak. Je kunt appelciderazijn dagelijks gebruiken door het toe te voegen aan een glas water. Het effect op het lichaam is het grootst wanneer je het drinkt op een nuchtere maag. Appelciderazijn is daarnaast ook een lekkere toevoeging aan groenten, salades of baksels. Ongeveer 2 eetlepels appelazijn mengen met 200 milliliter water is een goede hoeveelheid. 
 

Apple cider vinegar kopen? 

In ons assortiment vind je verschillende varianten en smaken biologisch appelazijn, waaronder een pure variant, een appelazijn met gember & kurkuma en een appelazijn met kaneel & kurkuma