Ondersteuning

Support

De Supportlijn van Mattisson introduceert een reeks supplementen die elk een specifiek proces in het lichaam ondersteunen. Zoals de naam al aangeeft, is de supportlijn ontworpen om tegemoet te komen aan verschillende behoeften, aangezien iedereen unieke vereisten heeft. Het doel van de Supportlijn van Mattisson is om deze individuele behoeften te vervullen en te ondersteunen. 

9 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Hormoon Support - 60 capsules
  Hormoon Support - 60 capsules
  € 34,95
 2. Mushroom Immuun Support - 60 capsules
  Mushroom Immuun Support - 60 capsules
  € 18,95
 3. Energy Support - 60 capsules
  Energy Support - 60 capsules
  € 24,95
 4. Mood Support - 60 capsules
  Mood Support - 60 capsules
  € 29,95
 5. Darm Support - 275 gram
  Darm Support - 275 gram
  € 29,95
 6. Spijsvertering support - 90 capsules
  Spijsvertering support - 90 capsules
  € 18,95
 7. Prostaat Support - 60 capsules
  Prostaat Support - 60 capsules
  € 24,95
 8. Oog Support - 60 tabletten
  Oog Support - 60 tabletten
  € 24,95
 9. Lever Support - 60 tabletten
  Lever Support - 60 tabletten
  € 24,95

9 producten

Van hoog naar laag sorteren

Meer over Ondersteuning

Welke producten vallen er onder de supportlijn?

De supportlijn van Mattisson bestaat uit 9 verschillende producten. Zo is er een supplement ter ondersteuning van de darmen, het energieniveau, de hormoonbalans, de lever, de gemoedstoestand, het immuunsysteem, de ogen, de prostaat en de spijsvertering. De supportproducten bevatten hoogwaardige en natuurlijke ingrediënten uit kruiden, paddenstoelen en planten, aangevuld met diverse vitamines en mineralen ter ondersteuning van de gezondheid.  

 

Darm support

De darm support bestaat uit Acai, l-glutamine, probiotica, chaga en sunfiber (Guarboonvezels). Acai is een kleine, donkerpaarse bes afkomstig van de Acai palmboom. Deze boom komt uit het Amazonegebied in Zuid-Amerika. De Acai bes bevat antioxidanten, gezonde vetten, vitamine A en voedingsvezels. L-glutamine is een aminozuur, een bouwsteen van eiwitten. Probiotica zijn levende micro-organismen en zijn erg gunstig voor de gezondheid. Chaga is een schimmel die groeit op berkenbomen in koude klimaat en heeft antioxidanten eigenschap. Guarboonvezel wordt gewonnen uit de zaden van de guarplant, die oorspronkelijk uit India komt. Alle ingrediënten in het support supplement ondersteunen een proces in het lichaam.

 

Energy support

De energy support is ontwikkeld om het energieniveau in het lichaam te ondersteunen. Het supplement bestaat uit zwarte Maca, Guarana, cordyceps en magnesium malaat. Zwarte Maca is een variant van de Maca wortel. Maca is een knolgewas dat groeit in de Andes van Peru. Guarana is een klimplant die voorkomt in het Amazonegebied van Brazilië. De zaden van de plant worden gebruikt vanwege hun stimulerende eigenschappen. Guarana bevat cafeïne en theobromine. Cordyceps is en schimmel die groeit op bepaalde rupsen in de bergen van China. Cordyceps wordt traditioneel gebruikt in de Chinese geneeskunde en wordt verondersteld verschillende gezondheidsvoordelen te hebben. Magnesium malaat is een vorm van magnesium gebonden aan appelzuur. Magnesium activeert je natuurlijke energie in het lichaam.  

 

Hormoon support

De hormoon support van Mattisson is ontwikkeld voor vrouwen vanaf de eerste menstruatie tot en met de menopauze die ongemakken ervaren wat betreft de hormonale balans. Het supplement bestaat uit vitex agnus castus, 5-HTP, saffraan en zink methionine. De vitex agnus castus is een struikachtige en komt voor in het middellandse zeegebied en in Azië. Agnus castus draagt bij aan een normale hormoonhuishouding* en ondersteunt een normale menstruatie*.  5-HTP is een natuurlijk voorkomend aminozuur. Het is een neurotransmitter in de hersenen di betrokken in bij stemming, slaap en eetlustregulatie. Saffraan is een specerij afkomstig van de bloem corcus stivus, de stampers van de bloem worden gebruikt om saffraan van te maken. Zink methionine is een vorm van zink en is een essentieel mineraal voor het lichaam. Zo draagt zink onder andere bij aan een normale hormoonhuishouding en helpt de normale werking van het immuunsysteem.  

 

Lever support

De lever is een zeer belangrijk orgaan in ons lichaam. Het is verantwoordelijk voor verschillende processen in het lichaam en kan in sommige gevallen wel wat ondersteuning gebruiken. In het supplement lever support bevindt zich paardenbloem, choline en bitterspitje. Paardenbloem is een bekende plant voor vele. Hoewel het vaak als een onkruid wordt beschouwd, wordt het ook gebruikt als een eetbare plant met mogelijke gezondheidsvoordelen. Choline is een essentiële voedingsstof die lijkt op de b-vitamines. Het speelt een rol in verschillende lichaamsfuncties. Zo draagt choline bij tot de instandhouding van de normale leverfunctie. Bitterspitje verwijst naar bitterstof. Dit zijn natuurlijk verbindingen.  

 

Mood support

De mood support van Mattisson is ontwikkeld voor de ondersteuning van de stemming. Het product werkt op twee belangrijke rustgevende en stemmings-gerelateerde neurotransmitters, GABA en Serotonine. Het supplement bestaat uit Saffraan, 5-http, L-theanine en magnesium tauraat. Magnesium tauraat draagt bij aan de geestelijke veerkracht en helpt bij vermoeidheid.  

 

Mushroom immuun support

De mushroom immuun support van Mattisson bevat lion’s mane, shiitake, maiitake, reishi, cordyceps en chaga in combinatie met Zink methionine. Lion’s mane staat ook wel bekend als pruikzwam. Het is een witte paddenstoel die eruitziet als de manen van een leeuw. Shiitake is een eetbare paddenstoel afkomstig uit Azië en wordt veel gebruikt in de keuken. Het bevat voedingsstoffen, zoals vitamine D, B en mineralen. Maiitake staat ook wel bekend als de dansende paddenstoel. Het is een grote eetbare paddenstoel en wordt geassocieerd met verschillende gezondheidsvoordelen. Reishi is een paddenstoel met een kenmerkende rode hoed. De paddenstoel staat ook wel bekend als de als Lingzhi-paddenstoel. Zink heeft een positieve invloed op het immuunsysteem.  

 

Oog support

De oog support van Mattisson is samengesteld volgens de wetenschappelijke AREDDS-2 formule. Deze formule bevat alle noodzakelijk vitaminen en mineralen die van vitaal belang zijn voor het ondersteunen van de gezondheid van de ogen. Zo bevat het supplement zink, Vitamine A, B2, C en E, luteïne, zeaxanthine en foliumzuur. Zink speelt een belangrijke rol in het behoud van scherp zicht. Luteïne en zeaxanthine zijn carotenoïden die voorkomen in fruit, groenten en van nature in het lichaam. Vitamine A draagt bij aan het handhaven van een normale vochtbalans in de ogen, vitamine B2 is gunstig voor het behoud van een normaal gezichtsvermogen. Vitamine C en E zijn antioxidanten en beschermen cellen tegen vrije radicalen in het lichaam.  

 

Prostaat support

De prostaat is een klier die alleen bij mannen voorkomt en zich onder de blaas bevindt. De prostaat heeft een belangrijke rol in het voortplantingssysteem. De belangrijkste functie van de prostaat is het produceren van prostaatvocht, een deel van het sperma. De gezondheid van de prostaat is uiterst van belang voor mannen. Zo kan het orgaan soms best een extra steuntje gebruiken. Mattisson prostaat support biedt een natuurlijke ondersteuning met ingrediënten, zoals pompoenzaadextract, groene thee en brandnetel extract. Tot slot bevat het supplement zink, dat bijdraagt aan de productie van zaadcellen en goed is voor de kwaliteit van sperma.  

 

Spijsvertering support

De spijsvertering is een belangrijk onderdeel van het verteringsproces in het lichaam. Helaas zijn er veel mensen met een slechte of langzame spijsvertering. Het supplement spijsvertering support is ontwikkeld met Digezyme spijsvertering complex, gember, probiotica en zink. Digezyme® complex bestaat uit amylase, lactase, cellulase, protease en lipase. Allemaal enzymen die helpen om voedsel te verteren in kleine opneembare deeltjes. Gember is een plant die veel wordt gebruikt vanwege de gezondheidsvoordelen. Probiotica bevat een grote hoeveelheid aan goede bacteriën. Bepaalde bacteriën zijn goed en nodig voor een gezonde darmflora.  
 
*Gezondheidsclaim in afwachting van Europese toelating.