Supplementen

Supplementen kunnen een mooie aanvulling vormen op een gezond en gevarieerd voedingspatroon. Naast vitamines, mineralen en kruiden verkopen wij ook veel andere supplementen die jou een mentale en fysieke boost geven. In ons assortiment supplementen vind je onder andere omega 3, probiotica, collageen, MSM en resveratrol. 

Pagina

1-10 van 144 producten

Van hoog naar laag sorteren
Pagina

1-10 van 144 producten

Van hoog naar laag sorteren

Meer over Supplementen

 

Wat zijn supplementen?

Supplementen zijn voedingsstoffen die een aanvulling vormen op de normale voeding. Supplementen bevatten een hoge concentratie aan voedingsstoffen, waardoor je op een eenvoudige manier aan de gewenste hoeveelheid komt. De voedingsstoffen worden verwerkt in capsules, tabletten, poeders of druppels (liposomaal) en vormen zo een makkelijk in te nemen supplement.

Waarom kiezen voor een supplement?

Het lukt niet iedereen om via normale voeding alle benodigde voedingsstoffen binnen te krijgen. Een eenzijdig voedingspatroon, dieet of ziekte kunnen hiervan de oorzaak zijn. Ook kan het zijn dat je in bepaalde periodes veel van jezelf vraagt. Misschien sport je fanatiek of ervaar je veel stress. Met een supplement verzeker je jezelf ervan dat je genoeg binnenkrijgt van bepaalde voedingsstoffen en dat je fysiek en mentaal goed kunt presteren. 

 

Heb ik supplementen nodig?

In bepaalde gevallen kan men er baat bij hebben om naast gezonde voeding te kiezen voor een supplement. Als je bijvoorbeeld geen vis eet, is het aan te raden om te kiezen voor een omega 3 supplement. Probiotica kan ondersteuning bieden aan de darmen en aangezien de collageenproductie gedurende het leven afneemt, kiezen veel mensen voor een collageen supplement. In theorie heb je supplementen niet nodig, maar ze kunnen de gezondheid wel ondersteunen. 

 

Supplementen kopen?

Wij hebben een breed aanbod aan supplementen die een positieve werking hebben op jouw fysieke en mentale gezondheid. Je kunt bij ons terecht voor supplementen als collageen, probiotica, vezels, omega 3 en CBD olie. Wij helpen je graag verder als je vragen hebt over onze supplementen.