Creatine Monohydraat - Creapure® - 180 capsules

Creatine Monohydraat - Creapure® - 180 capsules

Voeg toe aan verlanglijst
€ 24,95

De beste service

  • Gratis verzending vanaf €35,-
  • Voor 14:30 besteld, zelfde werkdag verstuurd
  • De beste kwaliteit supplementen en superfoods
  • Advies op maat
  • Al 20 jaar het vertrouwde merk

Beschrijving

Creatine ondersteunt spieropbouw en spierkracht bij explosieve krachtsinspanningen. Daarnaast kan dagelijks gebruik het effect van training voor spierkracht versterken bij mensen boven 55 jaar.  

Mattisson Creatine capsules bestaan uit 100% puur en zuiver creatine uit Duitsland en is een vegan product.

Wat is Creatine?

Creatine is een eiwit dat door de lever wordt gevormd uit de aminozuren arginine, methionine en glycine. De lever produceert ongeveer 2-3 gram creatine per dag. Daarnaast wordt het in kleine hoeveelheden aangetroffen in voedingsmiddelen, zoals rood vlees. 

Een tekort aan creatine komt in het algemeen niet snel voor, maar in sommige gevallen (zoals bij intensieve krachttraining) kan aanvullen noodzakelijk zijn.

Wat doet Creatine in het lichaam?

Creatine slaat zich voornamelijk op in de spieren en is bij intensieve training snel beschikbaar voor de energie-aanmaak. De werking van creatine is afhankelijk van de hoeveelheid die in de spieren beschikbaar is. Het gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 3 g creatine. 

Creatine is een co-factor in de aanmaak van ATP. ATP is een energiemolecuul wat gemaakt wordt in de mitochondriën. Als aminozuurderivaat is creatine een onderdeel van de aminozuren, welke eiwitten hun vorm en eigenschappen geven. Eiwitten zijn van essentieel belang voor ons lichaam, het zijn de bouwstenen van onze cellen en weefsels. Eiwitten dragen bij tot de instandhouding en groei van de spiermassa en de instandhouding van normale botten.

Wat is Creatine monohydraat?

Een creatine monohydraat is een creatinemolecuul gebonden aan een watermolecuul. Het is de vorm van creatine die het beste onderzocht is en bekend staat als het creatine supplement waar de meeste resultaten mee geboekt worden bij sporters.

Hoe wordt creatine monohydraat gemaakt?

Creatine wordt synthetisch geproduceerd. Bij deze productie worden ureum en cyanamide gemengd en onderworpen aan verschillende chemische reacties, hierdoor ontstaat creatine als tussenproduct. Dit wordt gezuiverd en omgezet in creatine monohydraat.  

Wanneer creatine monohydraat innemen?

Het innemen van creatine kan zijn voordelen meebrengen bij veel bewegen en zware work outs. De inname van creatine kan per doel en per persoon verschillen. Zo kan je het innemen een half uur na het sporten of op dagelijkse basis. Het kan ook voor een training, zo kan het vast worden opgenomen in de spieren. Je kan creatine innemen door het bij water of sap toe te voegen. De capsules kan je gemakkelijk met water en sap wegslikken.  

Creapure®

De zuiverheid van creatine heeft een grote impact op de effectiviteit van het supplement. Creapure® is de zuiverste vorm van creatine monohydraat die op de markt verkrijgbaar is. Deze vorm is uitgebreid getest om ervoor te zorgen dat de kwaliteit behouden blijft en zo min mogelijk onzuiverheden oplevert. 

Aanbevolen gebruik

Gebruik en bewaren 

1 x daags 6 capsules innemen met een glas water. De aanbevolen dosering niet overschrijden.

Koel, droog en afgesloten bewaren. Buiten bereik van kinderen houden.

Opmerking

Mattisson heeft veel vertrouwen in de producten die zij aanbiedt. Op basis van de EFSA database hebben we zoveel mogelijk toegestane informatie op de website vermeld. Wettelijk gezien mogen wij geen (complete) informatie verstrekken over de toepassingen van onze producten.

Veiligheid

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn. 

Ingrediënten

Meer informatie
ingrediëntenCreapure® (Creatine monohydraat), hpmc vegetarische capsule (huls).
voedingswaarde per6 capsules
Creatine (Creapure®)3000 mg

Specificaties

Meer informatie
inhoud180 caps
ProductkenmerkVegan
EAN-code8720791841515
allergenenAllergenen vrij

Reviews