Resveratrol

Resveratrol is een natuurlijk polyfenol die voornamelijk in rode druiven, pinda's en bosbessen wordt aangetroffen. Het staat bekend om zijn antioxidante eigenschappen en kan celbeschadiging helpen voorkomen door vrije radicalen te neutraliseren. Mattisson biedt resveratrol aan in capsulevorm, afkomstig van de Japanse duizendknoop.

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
  1. Resveratrol 98% - 125 mg - 60 capsules
    Resveratrol 98% - 125 mg - 60 capsules
    € 24,95
  2. Resveratrol 98% Veri-te™ - 125 mg - 60 capsules
    Resveratrol 98% Veri-te™ - 125 mg - 60 capsules
    € 24,95

2 producten

Van hoog naar laag sorteren

Meer over Resveratrol

Wat is resveratrol?

Resveratrol is een natuurlijke stof die tot de groep van polyfenolen behoort. Het wordt aangetroffen in bepaalde planten, voornamelijk in de schil van rode druiven, pinda’s en bosbessen. Resveratrol wordt beschouwd als antioxidant en heeft de aandacht getrokken vanwege zijn mogelijke gezondheidsvoordelen.

 

Waar is resveratrol goed voor?

Resveratrol is geen directe bron van voedingsstoffen zoals vitaminen of mineralen, maar het is een polyfenol met krachtige antioxidante eigenschappen. Antioxidanten helpen vrije radicalen in het lichaam te neutraliseren.  

 

Wat doet resveratrol in het lichaam?

Resveratrol ondersteunt verschillende processen in het lichaam. Zo spelen antioxidanten een grote rol voor onze gezondheid. Door het neutraliseren van vrije radicalen in het lichaam, kan celbeschadiging voorkomen worden.  

 

Wat zijn de bijwerkingen van resveratrol?

Resveratrol wordt over het algemeen als veilig beschouwd, vooral wanneer het wordt geconsumeerd door het eten van rode druiven. Bij het gebruik van resveratrol-supplementen worden zelden bijwerkingen ervaren. Enkele mogelijke bijwerkingen kunnen zijn: maagklachten, allergische reacties en interacties met medicijnen.

 

Hoe gebruik je resveratrol?

De resveratrol van Mattisson is zeer gemakkelijk in gebruik. Het supplement komt in twee verschillende capsule varianten voor. De capsules zijn gemakkelijk in te nemen met een glas water of sap. Bekijk voor gebruik altijd goed de aanbevolen dosering.  

 

Hoeveel resveratrol per dag?

Er is geen vastgestelde hoeveelheid voor het gebruik van resveratrol. Voor de resveratrol capsules van Mattisson geldt een aanbevolen dosering van 2 keer daags 1 capsule. De capsules zijn gemakkelijk in te nemen met een glas water of sap.  

 

Waar worden resveratrol capsules van gemaakt?

De resveratrol van Mattisson is verkregen uit de Japanse duizendknoop, ook wel polygonum cuspidatum genoemd. De Japanse duizendknoop is de meest voorkomende actieve vorm en bron van resveratrol.  

 

Resveratrol kopen?

Ben je geïnteresseerd in het aanschaffen van resveratrol? Dan ben je bij Mattisson aan het juiste adres. Bekijk voor specifieke informatie over de producten de productpagina’s.