Resveratrol 98% Veri-te™ - 125 mg - 60 capsules

Resveratrol 98% Veri-te™ - 125 mg - 60 capsules

Voeg toe aan verlanglijst
€ 24,95

De beste service

  • Gratis verzending vanaf €35,-
  • Voor 14:30 besteld, zelfde werkdag verstuurd
  • De beste kwaliteit supplementen en superfoods
  • Advies op maat
  • Al 20 jaar het vertrouwde merk

Beschrijving

Resveratrol met Druivenpitextract en Rozenbottelpoeder.

Wat is Resveratrol?

Resveratrol is een polyfenol die voorkomt in verschillende soorten planten. Polyfenolen zijn organische verbindingen die deels verantwoordelijk zijn voor de kleur en smaak van onze voeding. Resveratrol beschermt planten tegen schimmels en vraat. Resveratrol komt in kleine hoeveelheden voor in druiven, pruimen en tomaten.

Rozebottelpoeder

Rozenbottel is een rijke bron van Vitamine C.

Veri-te™

Veri-te™ is een hoogwaardig resveratrol extract van de producent Evolva. Evolva past de nieuwste ontwikkelingen in (bio)technologie toe om natuurlijke en hoogwaardige producten te creëren. Voor de productie van Veri-te™ gebruiken zij een proces van gistfermentatie waarbij zuivere resveratrol wordt aangemaakt.

Deze resveratrol is chemisch gezien gelijk aan natuurlijke resveratrol uit de Japanse Duizendknoop, maar dan zonder de verontreinigingen die regelmatig worden aangetroffen in deze plant. Er zijn met Veri-te™ meerdere humane studies gedaan, waardoor deze vorm van resveratrol een goed onderbouwde keuze is.

Aanbevolen gebruik

Gebruik en bewaren

2x daags 1 vegetarische capsule tijdens of na de maaltijd met water innemen. De aanbevolen dosering niet overschrijden. Bij medicijngebruik, het product uitsluitend onder toezicht van een arts gebruiken.

Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Koel, droog en afgesloten bewaren. Buiten bereik van kinderen houden.

Opmerking

Mattisson heeft veel vertrouwen in de producten die zij aanbiedt. Op basis van de EFSA database hebben we zoveel mogelijk toegestane informatie op de website vermeld. Wettelijk gezien mogen wij geen (complete) informatie verstrekken over de toepassingen van onze producten. 

Veiligheid

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn.

 

Ingrediënten

Meer informatie
ingrediënten Veri-te™ Resveratrol (98%) , Druivenpit Extract (gestandaardiseerd op 95% OPC), Rozenbottelzaad poeder
voedingswaarde per2 vegetarische capsules
druivenpit extract50 mg
resveratrol extract125 mg
rozenbottelpoeder175 mg

Specificaties

Meer informatie
inhoud60 caps
ProductkenmerkVegan
EAN-code8717677961863
SKUMT2112
land van herkomstItaly
Kan sporen bevatten vanMelk, Soja, Noten, Vis en Schaaldieren, Eieren

Reviews