GRATIS Living Lemonade bij elke bestelling vanaf €25! Shop nu

Zwarte Knoflook ABG10+® - 250mg - 60 capsules

Zwarte Knoflook ABG10+® - 250mg - 60 capsules

€ 14,95

De beste service

  • Gratis verzending vanaf €30,-
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, volgende dag in huis
  • Al 20 jaar het vertrouwde merk

Beschrijving

Wat is Zwarte Knoflook?

Zwarte Knoflook (Allium sativum) ABG10+® (Aged Black Garlic) is gefermenteerde knoflook. Fermentatie zorgt ervoor dat de actieve ingrediënten uit de knoflook beter opneembaar zijn. De knoflook wordt gefermenteerd onder een temperatuur van 60 graden. Tijdens dit proces reageren de suikers en aminozuren op elkaar waardoor er melanoïde ontstaat. Deze stof geeft de zwarte kleur aan de knoflook. Het fermenteren is eigenlijk een soort karameliseren, vandaar dat zwarte knoflook een stuk zoeter en bouillon achtiger smaakt dan witte knoflook. Na het fermentatieproces worden de teentjes gedroogd en gemalen tot poeder, dat vervolgens in een vegetarische capsule wordt gestopt.

Werking zwarte knoflook capsules

Zwarte knoflook is een erg krachtige antioxidant.* Antioxidanten beschermen het lichaam tegen vrije radicalen van buitenaf. Daarnaast ondersteunt zwarte knoflook een gezond immuunsysteem**, de gezondheid van het hart**, het omgaan met stress** en de gezondheid van ons ademhalingsstelsel.**

Voordeel zwarte knoflook 

Een belangrijk voordeel aan het gebruik van zwarte knoflook ten opzichte van ‘normale’, niet-gefermenteerde knoflook is dat de antioxidant waarde in zwarte knoflook een stuk hoger ligt. Daarnaast krijg je van zwarte knoflook geen slechte adem.

Aanbevolen gebruik

Opmerking

Mattisson heeft veel vertrouwen in de producten die zij aanbiedt. Op basis van de EFSA database hebben we zoveel mogelijk toegestane informatie op de website vermeld. Wettelijk gezien mogen wij geen (complete) informatie verstrekken over de toepassingen van onze producten. Voor meer informatie kunt u altijd een orthomoleculair therapeut raadplegen. Bij vragen of opmerkingen mag u uiteraard ook met ons mailen; info@mattisson.nl of bellen 030-6017378.

Veiligheid

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn.

*Geoorloofde EFSA claims

**Voorlopig toegestane EFSA claims (on hold)

Gebruik en bewaren

1-2 x daags 1 vegetarische capsule, in zijn geheel doorslikken met water. De aanbevolen dosering niet overschrijden.

Koel, droog en afgesloten bewaren.

Buiten bereik van kinderen houden.

Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Ingrediënten

Meer informatie
ingrediënten Zwarte Knoflook AGB10+® extract 10:1
voedingswaarde per capsule
zwarte knoflook (aged black garlic) 250 mg

Specificaties

Meer informatie
inhoud 60 caps
Productkenmerk Vegan
EAN-code 8717677965670

Reviews