Geelwortel (Curcuma Longa) 700mg - 60 tabletten

Geelwortel (Curcuma Longa) 700mg - 60 tabletten

€ 29,95

De beste service

  • Gratis verzending vanaf €30,-
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, volgende dag in huis
  • Al 20 jaar het vertrouwde merk

Beschrijving

Wat is Curcuma Longa?

Geelwortel, Curcuma longa, is een plant die voornamelijk in India en China groeit en tot de gemberfamilie behoort. De plant wordt al eeuwenlang binnen de Ayurvedische en Chinese geneeskunde gebruikt. De poeder wordt gemaakt door de wortelstok te malen en vriesdrogen. Veel mensen kennen Curcuma longa vooral als specerij voor in de keuken. Maar dit kruid heeft ook veel medicinale toepassingen. Deze Geelwortel is verrijkt met Piperine extract.

Voordelen

Uit verschillende onderzoeken is gebleken dat Curcuma Longa de gezondheid van de gewrichten ondersteunt* en een ontstekingsremmende werking heeft.** Curcuma Longa ondersteunt een gezonde spijsvertering**, heeft een positieve invloed op de lever** en ondersteunt een gezonde eetlust.** Huid, Haar en Nagels Curcuma Longa is een krachtige antioxidant.** Antioxidanten beschermen het lichaam tegen vrije radicale van buitenaf. Vrije radicalen zijn agressieve stoffen die schade kunnen geven aan je cellen en weefsels. Daarnaast ondersteunt Curcuma Longa een gezonde huid.**

Waarschuwing

Het is beter om Curcuma Longa niet te combineren met bloedverdunners. Dit omdat Curcuma ook een bloed verdunnende werking heeft. Wij verkopen verschillende producten met Curcuma.  

Aanbevolen gebruik

Opmerking

Mattisson heeft veel vertrouwen in de producten die zij aanbiedt. Op basis van de EFSA database hebben we zoveel mogelijk toegestane informatie op de website vermeld. Wettelijk gezien mogen wij geen (complete) informatie verstrekken over de toepassingen van onze producten. Voor meer informatie kunt u altijd een orthomoleculair therapeut raadplegen. Bij vragen of opmerkingen mag u uiteraard ook met ons mailen; info@mattisson.nl of bellen 030-6017378.

Veiligheid

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn.

*Geoorloofde EFSA claims

**Voorlopig toegestane EFSA claims (on hold)

Gebruik en bewaren

1-2 x daags 1 tablet tijdens of na de maaltijd met water innemen.

De aanbevolen dosering niet overschrijden. Niet gebruiken tijdens de zwangerschap.

Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Koel, droog en afgesloten bewaren.

Buiten bereik van kinderen houden.  

Ingrediënten

Meer informatie
ingrediënten Curcuma longa extract 95%, Piperine extract 96%, Rijstconcentraat, Rijst extract, Rijstzetmeel
voedingswaarde per tablet
curcuma longa extract 688 mg
piperine 12 mg

Specificaties

Meer informatie
inhoud 60 tabl
Productkenmerk Vegan
EAN-code 8717677967896

Reviews