Keto

Vetten zijn een belangrijk onderdeel van een gezond dieet. Als je een ketogeen dieet volgt bestaat je voeding voor het grootste deel uit vetten. Wij verkopen een aantal producten die passen binnen een ketogeen dieet. Zo vind je in onze keto lijn keto meal shakes, keto olie, keto proteïne en een keto latte.

7 producten

Van hoog naar laag sorteren

7 producten

Van hoog naar laag sorteren

Meer over Keto

 

Wat is het keto dieet?

Het keto dieet, ook wel ketogeen dieet, is een koolhydraatarm en vetrijk dieet. Je voeding bestaat voor het grootste deel uit vetten. Het keto dieet brengt je lichaam in ketose, wat wil zeggen dat het lichaam overgaat op vetverbranding in plaats van koolhydraatverbranding. Mensen die het keto dieet volgen ervaren verminderde hongergevoelens en een verhoogd energieniveau. Het keto dieet is populair bij mensen die willen afvallen. 

 

Welke producten passen in het keto dieet?

Als je een ketogeen dieet volgt, eet je weinig koolhydraten, genoeg eiwitten en veel vetten. In het keto dieet passen producten die veel goede vetten bevatten, zoals vette vis, avocado’s en noten. Je kunt vetten ook halen uit kokosolie, MCT olie of ghee. Daarnaast hebben wij een aantal producten ontwikkeld die passen binnen het keto dieet.

 

Keto producten kopen?

Onze keto lijn bestaat uit producten die rijk zijn aan goede vetten, zoals MCT vetten en Omega 3 vetzuren en koolhydraat arm zijn. Kies voor de keto meal shake, keto olie, keto proteïne of de keto latte. Onze keto producten passen in het ketogeen dieet maar zijn ook ideaal om te gebruiken bij een ‘gewoon’ voedingspatroon.