Keto

Vetten zijn een belangrijk onderdeel van een gezond dieet. Als je een ketogeen dieet volgt bestaat je voeding voor het grootste deel uit vetten. Wij verkopen een aantal producten die passen binnen een ketogeen dieet. Zo vind je in onze keto lijn keto meal shakes, keto olie, keto proteïne en een keto latte.

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Vegan Keto Latte - Instant MCT & Coffee drink - 200 g
  Vegan Keto Latte - Instant MCT & Coffee drink - 200 g
  € 14,95
 2. Vegan MCT poeder - 330 g
  Vegan MCT poeder - 330 g
  € 24,95
 3. Vegan Keto Proteïne Shake - Erwten, rijst & MCT - 350 g
  Vegan Keto Proteïne Shake - Erwten, rijst & MCT - 350 g
  € 18,95
 4. Biologische MCT Olie Blend - C8 & C10 - 500 ml
  Biologische MCT Olie Blend - C8 & C10 - 500 ml
  € 19,95
 5. MCT Olie C8 - 99% Caprylzuur
  MCT Olie C8 - 99% Caprylzuur
  Vanaf € 12,95
 6. MCT Olie Blend - C8 & C10
  MCT Olie Blend - C8 & C10
  Vanaf € 12,95
 7. MCT poeder
  MCT poeder
  Vanaf € 14,95

7 producten

Van hoog naar laag sorteren

Meer over Keto

Wat is het keto dieet?

Het keto dieet, ook wel keto geen dieet, is een koolhydraatarm en vetrijk dieet. Je voeding bestaat voor het grootste deel uit vetten. Het keto dieet brengt je lichaam in ketose, wat wil zeggen dat het lichaam overgaat op vetverbranding in plaats van koolhydraatverbranding. Mensen die het keto dieet volgen ervaren verminderde hongergevoelens en een verhoogd energieniveau. Het keto dieet is onder meer populair bij mensen die willen afvallen. 

 

Wat is het verschil tussen keto en koolhydraatarm?

Keto en koolhydraten zijn beide voedingsbenaderingen die gericht zijn op het beperken van de inname van koolhydraten. Het keto geen dieet is een zeer koolhydraatarm, vetrijk dieet dat gericht is op het induceren van ketose. Ketose is een metabolische toestand waarin het lichaam vet gebruikt als primaire energiebron in plaats van koolhydraten.  Het dieet bestaat vooral uit vetrijke voedingsmiddelen, matige eiwitten en zeer weinig koolhydraten. Tijdens een keto geen dieet eet je vooral vlees, vis. Eieren, noten, zaden en avocado’s.  

Koolhydraatarm dieet is een breder en minder strikt dieet. Het dieet richt zich ook op het beperken van de inname van koolhydraten. Dit dieet richt zich vooral op het verminderen van de algehele koolhydraat inname om gewichtsverlies te bevorderen en de bloedsuikerspiegel te stabiliseren. Bij dit dieet kan het zijn dat je iets meer koolhydraten eet danbij een keto-geen dieet.

 

Welke producten passen in het keto dieet?

Als je een keto-geen dieet volgt-, eet je weinig koolhydraten, genoeg eiwitten en veel vetten. In het keto dieet passen producten die veel goede vetten bevatten, zoals vette vis, avocado’s en noten. Je kunt vetten ook halen uit kokosolie, MCT-olie of ghee. Daarnaast heeft Mattisson een aantal producten ontwikkeld die passen binnen het keto dieet.

 

Keto producten kopen?

Onze keto lijn bestaat uit producten die rijk zijn aan goede vetten, zoals MCT vetten en Omega 3 vetzuren en koolhydraat arm zijn. Kies voor de keto olie, keto proteïne of de keto latte. Onze keto producten passen in het ketogeen dieet, maar zijn ook ideaal om te gebruiken bij een ‘gewoon’ voedingspatroon.