Snacks

Ben je op zoek naar een verantwoord tussendoortje of een lekkere toevoeging aan je yoghurt, salade of baksels? Wij hebben een ruim aanbod aan lekkere én gezonde snacks. Kies bijvoorbeeld voor gedroogd fruit zoals rozijnen, vijgen of pruimen of noten zoals walnoten, cashewnoten of een notenmix. Zo kan je snacken zonder schuldgevoel!

14 producten

Van hoog naar laag sorteren

14 producten

Van hoog naar laag sorteren

Meer over Snacks

 

Gezond snacken

Gedurende de dag of ‘s avonds op de bank hebben veel mensen trek in een zoete of zoute snack. Het is echter vaak een uitdaging om gezond te snacken. Veel producten die worden verkocht als ‘verantwoorde tussendoortjes’ bevatten veel calorieën, verzadigd vet, suiker en zout.

Gelukkig zijn er ook veel snacks die lekker én gezond zijn! Gedroogd fruit en noten zijn voorbeelden van verzadigende, voedzame tussendoortjes. Eet ze los, door de yoghurt of stel je eigen scnackmix samen. 

 

Gedroogd fruit

Gedroogd fruit is fruit waar bijna al het water uit is verwijderd. Er zijn veel verschillende gedroogde fruitsoorten, zoals abrikozen, pruimen, rozijnen, cranberries. Je kunt zelfs kiezen voor gedroogde mango en ananas. Gedroogd fruit is zoet of zurig van smaak en bevat veel vezels, vitamines en mineralen. Erg lekker als tussendoortje, door de yoghurt of in salades. Gedroogd fruit is een goede vervanging van snoepjes en is dus ook een goede snack voor kinderen. 

 

Noten

Een handje noten is een zeer lekker en voedzaam tussendoortje. Het eten van noten heeft veel voordelen. Noten bevatten namelijk veel vitamines en mineralen, zoals vitamine E, vitamine B1 en ijzer en zijn rijk aan onverzadigde vetten. Ongebrande noten zijn onbewerkt en een verantwoorde snack. Kies bijvoorbeeld voor amandelen, cashewnoten, walnoten, hazelnoten of pecannoten of stel je eigen notenmix samen.

 

Gezonde snacks kopen?

Bij ons ben je aan het juiste adres voor een ruim aanbod aan lekkere en gezonde snacks voor onderweg, tijdens het werk of voor ‘s avonds bij de tv. Kies bijvoorbeeld voor paranoten, cashewnoten, amandelen, gemengde noten, goji bessen, vijgen, rozijnen, gedroogde mango of dadels.