AlkaGreens poeder

AlkaGreens poeder

Doordat afvalstoffen zich ophopen in het lichaam kan er verzuring optreden. Om de zuurbalans van het lichaam stabiel te houden is gezonde voeding erg belangrijk. AlkaGreens bevat een samenstelling aan ingrediënten die eraan bijdragen om het zuur-base evenwicht van het lichaam te herstellen.

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Absolute AlkaGreens poeder - 300 g
  Absolute AlkaGreens poeder - 300 g
  € 27,95
 2. Probiotisch AlkaGreens poeder - 300 g
  Probiotisch AlkaGreens poeder - 300 g
  € 29,95
 3. Marine Collageen AlkaGreens poeder - 300 g
  Marine Collageen AlkaGreens poeder - 300 g
  € 29,95
 4. Proteïne AlkaGreens poeder - 300 g
  Proteïne AlkaGreens poeder - 300 g
  € 23,95
 5. Biologisch AlkaGreens poeder - 300 g
  Biologisch AlkaGreens poeder - 300 g
  € 29,95

5 producten

Van hoog naar laag sorteren

Meer over AlkaGreens poeder

 

Wat is verzuring?

Onder ideale omstandigheden is de hoeveelheid zure en basische stoffen in het bloed in evenwicht. Door voeding, roken, alcohol, stress, luchtvervuiling, medicijngebruik en spierbelasting kan dit evenwicht uit balans raken. Zure stoffen hopen zich dan op en het lichaam verzuurt. 


Hoe helpen AlkaGreens bij het ontzuren?

Om het zuur-base evenwicht te herstellen, moeten we ontzurende stoffen binnen krijgen en moeten de zure stoffen worden afgevoerd. AlkaGreens poeder is samengesteld om deze processen te ondersteunen. AlkaGreens is rijk aan allerlei mineralen, vitamines en aminozuren die kunnen helpen om verzuring tegen te gaan.


AlkaGreens kopen?

Wij hebben verschillende varianten AlkaGreens in ons assortiment die ieder bestaan uit wel 45 natuurlijke en vegan ingrediënten. Kies bijvoorbeeld voor AlkaGreens met probiotica, AlkaGreens met collageen of AlkaGreens met extra proteïne.