Visolie

Visolie

Visolie, gewonnen uit vette vissoorten, zoals zalm en haring, is rijk aan omega-3 vetzuren, vooral EPA en DHA, essentieel voor het lichaam. Mattisson biedt hoogwaardige visolie in verschillende doseringen aan. Visolie is verkrijgbaar in capsules en vloeibare vorm, en vette vis in je dieet kan ook bijdragen aan de inname ervan. Ontdek de visolieopties van Mattisson voor jouw behoeften. 

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Omega-3 Visolie - DHA 120 mg & EPA 180 mg - 120 capsules
  Omega-3 Visolie - DHA 120 mg & EPA 180 mg - 120 capsules
  € 14,95
 2. Omega-3 Visolie - DHA 250 mg & EPA 350 mg - 90 capsules
  Omega-3 Visolie - DHA 250 mg & EPA 350 mg - 90 capsules
  € 16,95
 3. Omega 3 Visolie 1000 mg - DHA 230 mg & EPA 455 mg - 60 capsules
  Omega 3 Visolie 1000 mg - DHA 230 mg & EPA 455 mg - 60 capsules
  € 16,95

3 producten

Van hoog naar laag sorteren

Meer over Visolie

Wat is visolie?

Visolie is een voedingssupplement dat wordt gewonnen uit de weefsels van vette vissoorten, zoals zalm, makreel, ansjovis en haring. Visolie staat bekend om zijn rijke gehalte omega-3 vetzuren. De olie bevat vooral vetzuren als, Eicosapentaeenzuur (EPA) en docosahexaeenzuur (DHA). Deze vetzuren worden als essentiële vetzuren beschouwd.  

 

Wat zijn de voordelen van visolie?

Visolie brengt verschillende voordelen met zich mee voor het menselijk lichaam. De olie bevat omega 3 vetzuren. De belangrijkste vetzuren van omega 3 zijn de vetzuren EPA en DHA. DHA helpt het gezichtsvermogen normaal te houden, draagt bij tot de instandhouding van de normale hersenfunctie en draagt bij tot de instandhouding van normale triglyceridengehalten in het bloed. DHA en EPA hebben een gunstige invloed op het behoud van een normale bloeddruk. EPA en DHA hebben een positieve bijdrage aan de normale werking van het hart.  

 

Omega 3 visolie  

Mattisson verkoopt omega 3 visolie in 3 verschillende capsules. Iedere vorm heeft een andere dosering EPA en DHA. De omega 3 visolie bevat hoogwaardige, 100% pure visolie en wordt bij een lage tempratuur geperst uit diverse vissoorten. Door het milde verwerkingsproces bevatten de capsules geen additieven en is er geen sprake van een chemische verandering. De visolie van Mattisson is afkomstig uit Noord-Amerika.  

 

Is visolie gezond?

Visolie wordt over het algemeen als gezond beschouwd. De olie is een rijke bron van omega 3 vetzuren die essentieel zijn voor het lichaam en verschillende processen. Door de rijkelijke hoeveelheid van EPA en DHA in visolie, brengt het supplement verschillende voordelen met zich mee en ondersteunt het de gezondheid van het lichaam.  

 

Hoeveel visolie per dag?

De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid voor visolie kan variëren afhankelijk van hoe je de olie gebruikt. Het is ideaal om vette vissoorten minstens 2 keer per week te eten. Denk hierbij aan zalm, tonijn, makreel en sardines. Voor visolie supplementen is de juiste hoeveelheid terug te vinden bij het specifieke supplement.  

 

Wat zijn de bijwerkingen van visolie?

Over het algemeen wordt visolie als een veilig en goed te verdragen product beschouwd. Toch kunnen sommige mensen er bepaalde bijwerkingen mee ervaren. Mogelijke bijwerkingen kunnen zijn, vissmaak en oprispingen, maagklachten, allergische reactie en interactie met medicijnen. Echter zijn deze klachten niet alleen kenmerkend voor visolie. Ervaar je een van deze klachten, schakel dan medische hulp in om de oorzaak te vinden.  

 

Hoe gebruik je visolie?

Visolie kan je op verschillende manieren gebruiken en is in meerdere vormen te verkrijgen. De olie is bijvoorbeeld te verkrijgen in een capsulevorm. De capsules kan je makkelijk in te nemen met een glas water tijdens of na een maaltijd. Visolie is er ook in een vloeibare vorm. De vloeistof kan direct worden ingenomen of worden gemengd met eten of drinken. Door vette vis toe te voegen aan je dieet krijg je uiteraard ook visolie binnen.  

 

Visolie kopen?

Ben je geïnteresseerd in het gebruik van visolie? Bekijk het assortiment bij Mattisson en ontdek welke variant het beste bij jou past. Mattisson biedt visolie aan in capsules met omega 3 visolie met DHA 105 mg & EPA 160 mg, omega 3 visolie met DHA 250 mg & EPA 350 mg en omega 3 visolie 1000 mg met DHA 230 mg & EPA 455 mg.