Poeders

Poeders

Bij gebrek aan tijd is het soms lastig om op een dag aan voldoende voedingsstoffen te komen. Onze groene poeders en superfood poeders helpen je om op een makkelijke manier aan je dagelijkse portie superfoods te komen. We verkopen onder andere AlkaGreens, latte’s, matcha poeders, botten bouillon en supersmoothies die je de boost geven die je nodig hebt!

Pagina

1-10 van 31 producten

Van hoog naar laag sorteren
Pagina

1-10 van 31 producten

Van hoog naar laag sorteren

Meer over Poeders

 

Wat zijn superfood poeders en groene poeders?

Superfood poeders of green poeders zijn poeders die een grote hoeveelheid vitamines, mineralen, antioxidanten en andere essentiële voedingsstoffen bevatten. Ingrediënten die vaak voorkomen in deze gezonde poeders zijn groenten, vruchten, algen en kruiden. De geconcentreerde poedervorm zorgt ervoor dat je op een eenvoudige manier allerlei essentiële voedingsstoffen tot je neemt. 

 

Waarom kiezen voor gezonde voeding in de vorm van poeder?

Het gemiddelde Westerse dieet bevat een stuk minder nutriënten dan de meeste mensen denken. Veel voedsel dat we consumeren is bewerkt en daarnaast hebben we vaak gebrek aan tijd en motivatie om gezonde voeding te bereiden. Ongezonde voeding heeft een negatieve werking op het immuunsysteem en de gemoedstoestand. Een poeder maakt het makkelijk om te zorgen dat je genoeg voedingsstoffen binnenkrijgt om je energiek en vitaal te voelen. 

 

Wat zijn de voordelen van superfood poeders?

Superfood poeders bevatten hoge concentraties aan gezonde voedingsstoffen zoals vitamines, mineralen en antioxidanten. Ze zijn perfect om snel veel voedingsstoffen binnen te krijgen en geven je op elk gewenst moment van de dag de boost die je nodig hebt. De superfood poeders zijn makkelijk mee te nemen en handig om onderweg te nuttigen. Voeg eenvoudig een schepje toe aan je water, sap of smoothie. 

 

Superfood poeder kopen?

Mattisson heeft een uitgebreide range aan poeders, gemaakt van gezonde ingrediënten. Je kunt kiezen uit AlkaGreens, diverse latte’s, matcha poeders, bottenbouillon (bone broth) en super smoothies.