Runder Collageen Poeder Peptan® Puur

Runder Collageen Poeder Peptan® Puur

€ 18,95

De beste service

  • Gratis verzending vanaf €30,-
  • Voor 14 uur besteld, zelfde werkdag verstuurd
  • Al 20 jaar het vertrouwde merk

Beschrijving

Wat is collageen?

Collageen is het meest voorkomende eiwit in het menselijk lichaam en het belangrijkste eiwit in onze bindweefsels. Collageen type 1 ondersteunt de cohesie, elasticiteit en regeneratie van al onze bindweefsels, waaronder huid, pezen, gewrichtsbanden, kraakbeen en botten, maar ook huid, haar en nagels.

Collageen is een complete eiwitbron en bevat 18 aminozuren. Aminozuren zijn de bouwstenen voor veel weefsels in ons lichaam. De concentratie glycine en proline (aminozuren) zijn in Peptan® collageen wel 10 tot 20x hoger dan in andere soorten eiwitten. Je lichaam heeft deze twee aminozuren en vitamine C nodig om collageen te maken. Eiwitten dragen bij de groei en instandhouding van de spiermassa.*

De runderen van onze runder collageen grazen en worden bijgevoerd. De runderen worden niet gevaccineerd en krijgen geen antibiotica en/of groeihormonen. De runder collageen komt uit de huid van de runderen.

Peptan® en gehydrolyseerd collageen

Het merk Peptan® garandeert een hoge zuiverheid en een zeer hoge bio beschikbaarheid door de gehydrolyseerde vorm. ‘Gehydrolyseerd’ collageen betekent dat het enzymatisch afgebroken wordt, waardoor het collageen opgesplitst wordt in kleinere ketens van aminozuren, de peptiden. Daardoor is het makkelijk verteerbaar en wordt het snel opgenomen in de dunne darm. Verschillende wetenschappelijke studies hebben de effectiviteit van Peptan® om een gezonde levensstijl te ondersteunen bewezen. 

Aanbevolen gebruik

Gebruik en bewaren

1 x daags 10 gram Runder Collageen Peptides  Hydrolysaat Peptan® (maatschep vullen tot 25 ml) oplossen in water, vruchtensap of mengen door een SuperSmoothie. Liefst een half uur voor de maaltijd innemen. De aanbevolen dosering niet overschrijden.

Wij adviseren een inname cyclus van 36 dagen 'op' en 6 dagen 'af'. Met deze rustperiode kan je je lichaam stimuleren om zelf Collageen aan te maken.

Opmerking

Mattisson heeft veel vertrouwen in de producten die zij aanbiedt. Op basis van de EFSA database hebben we zoveel mogelijk toegestane informatie op de website te vermeld. Wettelijk gezien mogen wij geen (complete) informatie verstrekken over de toepassingen van onze producten.

Veiligheid

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn.

*Geoorloofde EFSA claims

Ingrediënten

Meer informatie
inhoud 300 g
ingrediënten 100% Runder Collageen Peptides Hydrolysaat Peptan®
* % RI: Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ/2000 kcal)
voedingswaarde per 100 g
energie 1530 kJ / 360 kcal
vet 0 g
vet waarvan verzadigd 0 g
koolhydraten 0 g
waarvan suikers 0 g
eiwitten 90 g
vezels 0 g
zout 1,4 g
alanine 8,1 g
arginine 8,4 g
asparaginezuur 6,6 g
calcium 30 mg
cysteïne 0 g
glutaminezuur 12,4 g
glycine 20,6 g
histidine 0,8 g
hydroxylysine 1,2 g
hydroxyproline 11,4 g
isoleucine 1,5 g
leucine 2,9 g
lysine 3,4 g
methionine 0,6 g
phenylalanine 2,1 g
proline 11,5 g
serine 3,4 g
threonine 1,9 g
tryptofaan 0 g
tyrosine 0,5 g
valine 2,4 g