Marine Collageen Poeder Peptan® Blend

Marine Collageen Poeder Peptan® Blend

€ 29,95

De beste service

  • Gratis verzending vanaf €30,-
  • Voor 14 uur besteld, zelfde werkdag verstuurd
  • Al 20 jaar het vertrouwde merk

Beschrijving

Marine collageen blend poeder 

Marine collageen blend poeder bevat naast marine collageen ook vitamine C, hyaluronzuur, MSM, calcium en magnesium. Door de toevoeging van vitamine C aan de collageenpoeder wordt de aanmaak van collageen door de huid gestimuleerd. Hyaluronzuur ondersteunt bij het vasthouden van van vocht in de huid en het ondersteunt de gezondheid van kraakbeen en gewrichten. MSM kan de regeneratie van het kraakbeen ondersteunen. De toevoeging van calcium zorgt voor een ondersteuning van de botten en magnesium draagt bij aan de normale werking van spieren en instandhouding van normale botten.*

Wat is (marine) collageen?

Collageen is het meest voorkomende eiwit in het menselijk lichaam en het belangrijkste eiwit in onze bindweefsels. Collageen type 1 ondersteunt de cohesie, elasticiteit en regeneratie van al onze bindweefsels, waaronder huid, pezen, gewrichtsbanden, kraakbeen en botten, maar ook huid, haar en nagels.

Collageen is een complete eiwitbron en bevat 18 aminozuren. Aminozuren zijn de bouwstenen voor veel weefsels in ons lichaam. De concentratie glycine en proline (aminozuren) zijn in Peptan® collageen wel 10 tot 20x hoger dan in andere soorten eiwitten. Je lichaam heeft deze twee aminozuren en vitamine C nodig om collageen te maken. Eiwitten dragen bij de groei en instandhouding van de spiermassa.*

De vis van onze marine collageen capsules is gekweekt in bassins in open water of komt van vangst van wilde vissen. Er worden geen pesticiden gebruikt. De collageen komt uit de huid van de vis.

Peptan® en gehydrolyseerd collageen

Het merk Peptan® garandeert een hoge zuiverheid en een zeer hoge bio beschikbaarheid door de gehydrolyseerde vorm. ‘Gehydrolyseerd’ collageen betekent dat het enzymatisch afgebroken wordt, waardoor het collageen opgesplitst wordt in kleinere ketens van aminozuren, de peptiden. Daardoor is het makkelijk verteerbaar en wordt het snel opgenomen in de dunne darm. Verschillende wetenschappelijke studies hebben de effectiviteit van Peptan® om een gezonde levensstijl te ondersteunen bewezen. 

Aanbevolen gebruik

Gebruik en bewaren

1 x daags 8 gram marine collageen peptides Peptan® Hydrolysaat (afgestreken maatschep) oplossen in water, vruchtensap of mengen door een SuperSmoothie. Liefst een half uur voor de maaltijd innemen. De aanbevolen dosering niet overschrijden. 

Opmerking

Mattisson heeft veel vertrouwen in de producten die zij aanbiedt. Op basis van de EFSA database hebben we zoveel mogelijk toegestane informatie op de website te vermeld. Wettelijk gezien mogen wij geen (complete) informatie verstrekken over de toepassingen van onze producten.

Veiligheid

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn. 

*Geoorloofde EFSA claims

Ingrediënten

Meer informatie
inhoud 300 g
EAN-code 8717677967971
allergenen Vis
ingrediënten 98% Vis Collageen peptides Peptan® Hydrolysaat , Vitamine C, Hyaluronzuur
* % RI: Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ/2000 kcal)
voedingswaarde per 100 g
energie 1501,8 kJ / 353,4 kcal
vet 0 g
vet waarvan verzadigd 0 g
koolhydraten 0 g
waarvan suikers 0 g
eiwitten 88,3 g
vezels 0 g
zout 0,6 g
alanine 9,3 g
arginine 8,7 g
asparaginezuur 5,9 g
cysteïne 0 g
glutaminezuur 11,3 g
glycine 20,8 g
histidine 1,1 g
hyaluronzuur 1250 mg
hydroxylysine 1,0 g
hydroxyproline 9,9 g
isoleucine 1,1 g
leucine 2,6 g
lysine 3,3 g
methionine 1,4 g
phenylalanine 2,0 g
proline 10,5 g
serine 3,6 g
threonine 2,8 g
tryptofaan 0 g
tyrosine 0,3 g
valine 2,2 g
vitamine C 625 mg