Marine Collageen Blend Peptan® Type I - 180 capsules

Marine Collageen Blend Peptan® Type I - 180 capsules

Voeg toe aan verlanglijst
€ 23,95

De beste service

  • Gratis verzending vanaf €35,-
  • Voor 14:30 besteld, zelfde werkdag verstuurd
  • De beste kwaliteit supplementen en superfoods
  • Advies op maat
  • Al 20 jaar het vertrouwde merk

Beschrijving

Wat is Collageen?

Collageen is het meest voorkomende eiwit in het lichaam. Je vindt het terug in onder meer de huid, gewrichten, botten, spieren en kraakbeen. Verschillende types collageen spelen een rol in verschillende delen van ons lichaam. Voor voeding en supplementen kan het eiwit worden gewonnen uit diverse natuurlijke bronnen, zoals vissen en runderen.

Marine Collageen

Marine collageen komt uit de huid van vissen. De vis is gekweekt in bassins in open water of gevangen in het wild. Er worden geen pesticiden gebruikt. 

Voordelen Collageen Blend

Collageen is rijk is aan eiwitten, welke bijdragen aan de instandhouding van sterke botten en de instandhouding en groei van de spiermassa. 

Collageen is een complete eiwitbron en bevat 18 aminozuren. Aminozuren zijn de bouwstenen van eiwitten. De concentratie van aminozuren in collageen is anders dan in andere eiwitproducten. Het aandeel proline is in Peptan® collageen ruim 2 keer hoger en het aandeel glycine 5 tot wel 10 keer hoger dan in andere eiwitpoeders, zoals Wei proteïne.  

Vitamine C draagt bij tot de normale collageenvorming voor de normale werking van de botten en het kraakbeen. 

Peptan®

Peptan® is het wereldwijde Collageen peptides merk. Peptan® garandeert een hoge zuiverheid en een zeer hoge biologische beschikbaarheid door de gehydrolyseerde vorm. Verschillende wetenschappelijke studies hebben de effectiviteit van Peptan® te ondersteunen bewezen.

Gebruik

Wij adviseren een inname cyclus van 36 dagen ‘op’ en 6 dagen ‘af’. Met deze rustperiode kun je je lichaam stimuleren om zelf collageen aan te maken.

Aanbevolen gebruik

Gebruik en bewaren

1-3 maal daags 1-3 capsules innemen met water. Voor de meest optimale werking adviseren wij u de capsules te ondersteunen met collageen poeder. De aanbevolen dosering niet overschrijden. 

Wij adviseren een inname cyclus van 36 dagen ‘op’ en 6 dagen ‘af’. Met deze rustperiode wordt het lichaam gestimuleerd om zelf Collageen aan te maken.

Opmerking

Mattisson heeft veel vertrouwen in de producten die zij aanbiedt. Op basis van de EFSA database hebben we zoveel mogelijk toegestane informatie op de website vermeld. Wettelijk gezien mogen wij geen (complete) informatie verstrekken over de toepassingen van onze producten.

Veiligheid

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn.

 

Ingrediënten

Meer informatie
ingrediëntenVis Collageen Peptides Peptan®, Ascorbinezuur (Vitamine C), Hyaluronzuur, HPMC vegetarische capsule (huls)
voedingswaarde per9 capsules
collageen4948 mg
glycine1,0 g
proline0,52 g
vitamine C52 mg 65%

Specificaties

Meer informatie
inhoud180 caps
EAN-code8717677968053
allergenenVis

Reviews