Marine Collageen Blend Peptan® Type I - 180 capsules

Marine Collageen Blend Peptan® Type I - 180 capsules

€ 23,95

De beste service

  • Gratis verzending vanaf €30,-
  • Voor 14 uur besteld, zelfde werkdag verstuurd
  • Al 20 jaar het vertrouwde merk

Beschrijving

Wat is (marine) collageen?

Collageen is het meest voorkomende eiwit in het menselijk lichaam en het belangrijkste eiwit in onze bindweefsels. Collageen type 1 ondersteunt de cohesie, elasticiteit en regeneratie van al onze bindweefsels, waaronder huid, pezen, gewrichtsbanden, kraakbeen en botten, maar ook huid, haar en nagels.

Collageen is een complete eiwitbron en bevat 18 aminozuren. Aminozuren zijn de bouwstenen voor veel weefsels in ons lichaam. De concentratie glycine en proline (aminozuren) zijn in Peptan® collageen wel 10 tot 20x hoger dan in andere soorten eiwitten. Je lichaam heeft deze twee aminozuren en vitamine C nodig om collageen te maken. Eiwitten dragen bij de groei en instandhouding van de spiermassa.*

De vis van onze marine collageen capsules is gekweekt in bassins in open water of komt van vangst van wilde vissen. Er worden geen pesticiden gebruikt. De collageen komt uit de huid van de vis.

Peptan® en gehydrolyseerd collageen

Het merk Peptan® garandeert een hoge zuiverheid en een zeer hoge bio beschikbaarheid door de gehydrolyseerde vorm. ‘Gehydrolyseerd’ collageen betekent dat het enzymatisch afgebroken wordt, waardoor het collageen opgesplitst wordt in kleinere ketens van aminozuren, de peptiden. Daardoor is het makkelijk verteerbaar en wordt het snel opgenomen in de dunne darm. Verschillende wetenschappelijke studies hebben de effectiviteit van Peptan® om een gezonde levensstijl te ondersteunen bewezen. 

Aanbevolen gebruik

Gebruik en bewaren

1-3 maal daags 1-3 capsules innemen met water. Voor de meest optimale werking adviseren wij u de capsules te ondersteunen met collageen poeder. De aanbevolen dosering niet overschrijden. 

Opmerking

Mattisson heeft veel vertrouwen in de producten die zij aanbiedt. Op basis van de EFSA database hebben we zoveel mogelijk toegestane informatie op de website te vermeld. Wettelijk gezien mogen wij geen (complete) informatie verstrekken over de toepassingen van onze producten.

Veiligheid

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn.

*Geoorloofde EFSA claims

Ingrediënten

Meer informatie
inhoud 180 caps
EAN-code 8717677968053
allergenen Vis
ingrediënten Vis Collageen Peptides Peptan®, Vitamine C, Hyaluronzuur, vegetarische capsule.
voedingswaarde per 9 caps.
alanine 0,78 g
arginine 0,73 g
asparaginezuur 0,5 g
collageen 4948 mg
cysteïne 0 g
glutaminezuur 0,94 g
glycine 1,73 g
histidine 0,09 g
hyaluronzuur 1,1 mg
hydroxylysine 0,08 g
hydroxyproline 0,83 g
isoleucine 0,09 g
leucine 0,22 g
lysine 0,28 g
methionine 0,12 g
phenylalanine 0,17 g
proline 0,88 g
serine 0,3 g
threonine 0,23 g
tryptofaan 0 g
tyrosine 0,03 g
valine 0,18 g
vitamine C 52 mg 65%