Marine Collageen Blend Peptan® Type I - 180 capsules

Marine Collageen Blend Peptan® Type I - 180 capsules

Voeg toe aan verlanglijst
€ 23,95

De beste service

  • Gratis verzending vanaf €30,-
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, volgende dag in huis
  • De beste kwaliteit supplementen en superfoods
  • Gratis advies op maat
  • Al 20 jaar het vertrouwde merk

Beschrijving

Wat is Collageen?

Collageen is het meest voorkomende eiwit in het lichaam. Je vindt het terug in de huid, gewrichten, botten, spieren, haren en nagels. Verschillende types collageen spelen een rol in verschillende delen van ons lichaam. Het eiwit kan worden gewonnen uit diverse natuurlijke bronnen, zoals vissen en runderen.

Marine Collageen

Marine collageen komt uit de huid van vissen. De vis is gekweekt in bassins in open water of van vangst van wilde vissen. Er worden geen pesticiden gebruikt. 

Voordelen Collageen Blend

Collageen is rijk is aan eiwitten, welke bijdragen aan de instandhouding van sterke botten en de instandhouding en groei van de spiermassa. 

Collageen is een complete eiwitbron en bevat 18 aminozuren. Aminozuren zijn de bouwstenen voor veel weefsels in ons lichaam. De concentratie glycine en proline (aminozuren) zijn in Peptan® collageen wel 10 tot 20x hoger dan in andere soorten eiwitten. Je lichaam heeft deze twee aminozuren en vitamine C nodig om collageen te maken. 

Vitamine C draagt bij tot de normale collageenvorming voor de normale werking van de botten en het kraakbeen. 

Peptan®

Peptan® is het wereldwijde Collageen peptides merk. Peptan® garandeert een hoge zuiverheid en een zeer hoge biologische beschikbaarheid door de gehydrolyseerde vorm. Verschillende wetenschappelijke studies hebben de effectiviteit van Peptan® om een gezonde levensstijl te ondersteunen bewezen.

Gebruik

Wij adviseren een inname cyclus van 36 dagen ‘op’ en 6 dagen ‘af’. Met deze rustperiode wordt het lichaam gestimuleerd om zelf Collageen aan te maken.

 

Aanbevolen gebruik

Gebruik en bewaren

1-3 maal daags 1-3 capsules innemen met water. Voor de meest optimale werking adviseren wij u de capsules te ondersteunen met collageen poeder. De aanbevolen dosering niet overschrijden. 

Opmerking

Mattisson heeft veel vertrouwen in de producten die zij aanbiedt. Op basis van de EFSA database hebben we zoveel mogelijk toegestane informatie op de website vermeld. Wettelijk gezien mogen wij geen (complete) informatie verstrekken over de toepassingen van onze producten.

Veiligheid

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn.

*Geoorloofde EFSA claims

Ingrediënten

Meer informatie
ingrediënten Vis Collageen Peptides Peptan®, Vitamine C, Hyaluronzuur
voedingswaarde per 9 caps.
alanine 0,78 g
arginine 0,73 g
asparaginezuur 0,5 g
collageen 4948 mg
cysteïne 0 g
glutaminezuur 0,94 g
glycine 1,73 g
histidine 0,09 g
hyaluronzuur 1,1 mg
hydroxylysine 0,08 g
hydroxyproline 0,83 g
isoleucine 0,09 g
leucine 0,22 g
lysine 0,28 g
methionine 0,12 g
phenylalanine 0,17 g
proline 0,88 g
serine 0,3 g
threonine 0,23 g
tryptofaan 0 g
tyrosine 0,03 g
valine 0,18 g
vitamine C 52 mg 65%

Specificaties

Meer informatie
inhoud 180 caps
EAN-code 8717677968053
allergenen Vis

Reviews