Runder Collageen Poeder Solugel® - Grass-Fed

Runder Collageen Poeder Solugel® - Grass-Fed

€ 19,95

De beste service

  • Gratis verzending vanaf €30,-
  • Voor 14 uur besteld, zelfde werkdag verstuurd
  • Al 20 jaar het vertrouwde merk

Beschrijving

Wat is (gehydrolyseerd) rundercollageen?

Collageen is het meest voorkomende eiwit in het menselijk lichaam en het belangrijkste eiwit in onze bindweefsels. Collageen type 1 ondersteunt de cohesie, elasticiteit en regeneratie van al onze bindweefsels, waaronder huid, pezen, gewrichtsbanden, kraakbeen en botten, maar ook huid, haar en nagels.

Collageen is een complete eiwitbron en bevat 18 aminozuren. Aminozuren zijn de bouwstenen voor veel weefsels in ons lichaam. De concentratie glycine en proline (aminozuren) zijn in Peptan® collageen wel 10 tot 20x hoger dan in andere soorten eiwitten. Je lichaam heeft deze twee aminozuren en vitamine C nodig om collageen te maken. Eiwitten dragen bij de groei en instandhouding van de spiermassa.*

De runderen van onze rundercollageen grazen en worden bijgevoerd. De runderen worden niet gevaccineerd en krijgen geen antibiotica en/of groeihormonen. De rundercollageen komt uit de huid van de runderen.

‘Gehydrolyseerd’ collageen betekent dat het enzymatisch afgebroken wordt, waardoor het collageen opgesplitst wordt in kleinere ketens van aminozuren, de peptiden. Daardoor is het makkelijk verteerbaar en wordt het snel opgenomen in de dunne darm.

 

 

Aanbevolen gebruik

Gebruik en bewaren:

1 x daags 2 afgestreken eetlepels (ca. 10 gram) oplossen in water, vruchtensap of mengen door een SuperSmoothie. Liefst een half uur voor de maaltijd innemen. Wij adviseren de volgende inname cyclus: 36 dagen ‘op’ en 6 dagen ‘af’. De aanbevolen dosering niet overschrijden.

Opmerking

Mattisson heeft veel vertrouwen in de producten die zij aanbiedt. Op basis van de EFSA database hebben we zoveel mogelijk toegestane informatie op de website te vermeld. Wettelijk gezien mogen wij geen (complete) informatie verstrekken over de toepassingen van onze producten.

Veiligheid

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn. Buiten bereik van kinderen houden.

*Geoorloofde EFSA claims

 

Ingrediënten

Meer informatie
inhoud 300 g
EAN-code 8720289190255
land van herkomst Latijns Amerika
ingrediënten 100% LIAF-gecertificeerd Runder Collageen Hydrolysaat Grass-Fed (Gras-gevoerd)
* % RI: Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ/2000 kcal)
voedingswaarde per 100 g
energie 1547 kJ / 364 kcal
vet 0 g
vet waarvan verzadigd 0 g
koolhydraten 0 g
waarvan suikers 0 g
eiwitten 91 g
vezels 0 g
zout <0,3 g
alanine 8,4 g
arginine 7,7 g
asparaginezuur 4,5 g
cysteïne 0,0 g
glutaminezuur 10,0 g
glycine 23,3 g
histidine 0,9 g
hydroxylysine 1,5 g
hydroxyproline 12,4 g
isoleucine 1,2 g
leucine 2,6 g
lysine 3,3 g
methionine 0,9 g
phenylalanine 1,6 g
proline 13,7 g
serine 3,4 g
threonine 1,9 g
tryptofaan 0,0 g
tyrosine 0,6 g
valine 2,2 g