Biologische Spirulina poeder - 125 g

Biologische Spirulina poeder - 125 g

€ 8,95

De beste service

  • Gratis verzending vanaf €30,-
  • Voor 14 uur besteld, zelfde werkdag verstuurd
  • Al 20 jaar het vertrouwde merk

Beschrijving

Wat is Spirulina?

Spirulina (Arthrospira platenis) is een microscopisch blauwgroen algje. Onze Spirulina komt uit China en heeft deels een gebroken celwand. Dit is belangrijk omdat ons lichaam zelf niet over het enzym beschikt dat deze celwand kan verbreken. Sinds 1970 wordt Spirulina onder gecontroleerde condities geteeld in speciale buitentanks in verschillende landen.

Bloedsuikerspiegel

De bloedsuikerspiegel staat voor de hoeveelheid insuline in het bloed van het lichaam. Men kan zowel een te lage als een te hoge bloedsuikerspiegel hebben, wat uiteindelijk voor de ziekte diabetes kan zorgen. Het lichaam haalt de bloedsuiker vooral uit het voedsel dat men eet. Spirulina ondersteunt een gezonde bloedsuikerspiegel* en ondersteunt een normaal gewicht **

Antioxidant

Wereldwijd wordt Spirulina veel toegevoegd aan het voedingspatroon onder meer om de werking als krachtige antioxidant waarmee het bescherming biedt tegen vrije radicalen.*

Vitamines & Energie

Spirulina is rijk aan Vitamine B12 dat bijdraagt tot een normale vorming van rode bloedcellen*, een normale werking van het immuunsysteem*, een normale werking van het zenuwstelstel* en een normaal werkend energieleverend metabolisme.* Spirulina verhoogt daarnaast de weerstand tegen vermoeidheid.**

Aanbevolen gebruik

Opmerking

Mattisson heeft veel vertrouwen in de producten die zij aanbiedt. Op basis van de EFSA database hebben we zoveel mogelijk toegestane informatie op de website te vermeldt. Wettelijk gezien mogen wij geen (complete) informatie verstrekken over de toepassingen van onze producten. Voor meer informatie kunt u altijd een orthomoleculair therapeut raadplegen. Bij vragen of opmerkingen mag u uiteraard ook met ons mailen; info@mattisson.nl of bellen 030-6017378.

Veiligheid

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn.

*Geoorloofde EFSA claims

**Voorlopig toegestane EFSA claims (on hold)

Gebruik en bewaren

Meng 2x daags een maatschep (ca. 3 gram) Absolute Spirulina Poeder met water, vruchtensap of smoothie. De aanbevolen dosering niet overschrijden. Koel, droog en afgesloten bewaren. Buiten bereik van kinderen houden. Dit product is geen vervanging van gevarieerde voeding.

Ingrediënten

Meer informatie
inhoud 125 g
Allergenen Kan van nature sulfiet bevatten
ingrediënten 100% Spirulina (Arthrospira platensis) biologisch. Spirulina kan in uitzonderlijke gevallen een allergische reactie veroorzaken.
voedingswaarde per 100 g
energie 1425 kJ / 350 kcal
vet 5,9 g
vet waarvan verzadigd 1,1 g
koolhydraten 10,5 g
waarvan suikers 3 g
eiwitten 60 g
zout 1,75 g
fosfor 950 mg 136%
ijzer 82,7 mg 591%
magnesium 270 mg 72%
vitamine B1 4,4 mg 400%
vitamine B2 6,9 mg 493%
vitamine B6 18,4 mg 1314%
vitamine D 6 μg 120%
vitamine K 1300 μg 1733%