Europese Chlorella 775mg - 90 capsules

Europese Chlorella 775mg - 90 capsules

€ 16,40

De beste service

  • Gratis verzending vanaf €30,-
  • Voor 14 uur besteld, zelfde werkdag verstuurd
  • Al 20 jaar het vertrouwde merk

Beschrijving

Wat is Chlorella?

Deze Chlorella tabletten bevat 100% zuivere natuurlijke Europese algen (Chlorella sorokiniana). Chlorella is een eencellige zoet water micro-alg. Chlorella is een microscopisch eencellige zoet water alg met een felgroene kleur, dankzij de chlorofyl die overvloedig aanwezig is in Chlorella.

Chlorella is in 1890 ontdekt door de Nederlandse microbioloog M.W. Beijerinck. Bij miljoenen mensen wereldwijd is Chlorella een vast onderdeel van de dagelijkse voeding. Voor consumptie geschikte Chlorella wordt gekweekt in gecontroleerde zoetwaterbassins in landen met veel zonuren.

Onze Chlorella komt uit Nederland en heeft een deels gebroken celwand. Dit is belangrijk omdat ons lichaam zelf niet beschikt over het enzym dat deze celwand kan doorbreken.

Antioxidant

Wereldwijd wordt Chlorella veel toegevoegd aan het voedingspatroon onder meer om de werking als krachtige antioxidant waarmee het bescherming biedt tegen vrije radicalen.*

Reiniging

Chlorella bezit de eigenschap om zware metalen aan zich te binden en het is dus een geschikt middel om je lichaam mee te reinigen. **

Vitamines Chlorella NL

Het unieke van de Nederlandse Chlorella is dat deze onder andere rijk is aan Vitamine B8 dat de gezondheid van de huid, haar en nagels ondersteunt en een ondersteuning biedt aan onze vet, koolhydraat en eiwitstofwisseling* Rijk is aan de vitamine K1 die erg belangrijk is voor de gezondheid van ons hart.* En een bron is van vitamine D2 die belangrijk is voor de gezondheid van onze botten.*

Aanbevolen gebruik

Opmerking

Mattisson heeft veel vertrouwen in de producten die zij aanbiedt. Op basis van de EFSA database hebben we zoveel mogelijk toegestane informatie op de website te vermeldt. Wettelijk gezien mogen wij geen (complete) informatie verstrekken over de toepassingen van onze producten. Voor meer informatie kunt u altijd een orthomoleculair therapeut raadplegen. Bij vragen of opmerkingen mag u uiteraard ook met ons mailen; info@mattisson.nl of bellen 030-6017378.

Onze Europese Chlorella is ook beschikbaar in poedervorm.

Veiligheid

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn.

*Geoorloofde EFSA claims

**Voorlopig toegestane EFSA claims (on hold)

Gebruik en bewaren

Dagelijks 3 x 1-2 capsules. De aanbevolen dosering niet overschrijden. Koel, droog en afgesloten bewaren. Buiten bereik van kinderen houden. Een voedingssupplement is geen vervanging van gevarieerde voeding.

Ingrediënten

Meer informatie
inhoud 90 caps
EAN-code 8717677963683
ingrediënten Ingrediënten: chlorella (chlorella sorokiana), vegetarische capsule. Chlorella kan van nature sulfiet bevatten.
voedingswaarde per 6 vegatarische capsules
astaxanthine 0,5 mg
bètacaroteen 2,52 mg
biotine 11 μg 22%
carotenoïden 10,4 mg
choline 12,6 mg
fosfor 56 mg 8%
ijzer 1,88 mg 13%
kalium 171 mg 9%
vitamine A 65,1 μg 8%
vitamine B2 0,13 mg 10%
vitamine D 0,79 μg 16%
vitamine K 60 μg 81%
xanthofylen 11,2 mg