Spijsvertering support - 90 capsules

Spijsvertering support - 90 capsules

Voeg toe aan verlanglijst
€ 18,95

De beste service

  • Gratis verzending vanaf €35,-
  • Voor 14:30 besteld, zelfde werkdag verstuurd
  • De beste kwaliteit supplementen en superfoods
  • Advies op maat
  • Al 20 jaar het vertrouwde merk

Beschrijving

Mattisson spijsvertering support bestaat uit het Digezyme® spijsvertering complex, gember, probiotica en zinkmethionine.  

Digezyme® spijsvertering complex 

Het Digezyme® complex bestaat uit de enzymen amylase, lactase, cellulase, protease en lipase. Deze spijsverteringsenzymen helpen om voedsel verteren in kleine, opneembare basiseenheden. Lactase bevordert de afbraak van lactose, amylase helpt bij het afbreken van koolhydraten, protease helpt bij het afbreken van eiwitten, lipase helpt bij het afbreken van vetten en cellulase helpt bij de afbraak van cellulose.  

Gember 

Gember is een veelzijdige plant die al eeuwenlang wordt gebruikt vanwege zijn potentiële gezondheidsvoordelen. Gember helpt de spijsvertering te ondersteunen* en draagt bij aan de normale werking van het maag-darmkanaal*.  

Probiotica 

In de darmflora leven bij ieder mens grote hoeveelheden bacteriën. Deze bacteriën zijn deels van belang voor je lichaam en deels schadelijk. In een gezonde darmflora zijn de bacteriën in balans, maar de darmflora kan veranderen door leefstijl, stress en medicijngebruik. Wanneer de darmflora uit balans raakt kunnen er klachten ontstaan. Probiotica producten bevatten een grote hoeveelheid aan ‘goede’ bacteriën. Daarnaast dienen de probiotica in dit product als in-activatoren van de enzymen, zodat deze de darmwand niet kunnen aantasten. 

Zinkmethionine 

Zink behoort tot de meest voorkomende sporenelementen in het lichaam en is essentieel voor de gezondheid. Het wordt aangetroffen in de botten, spieren, lever, nieren en huid. Het lichaam kan zelf geen zink aanmaken of opslaan en moet dit sporenmineraal daarom voldoende binnenkrijgen uit voeding. Zink heeft verschillende functies, waaronder het ondersteunen van het immuunsysteem en het bijdragen aan een normale stofwisseling, onder andere door betrokken te zijn bij de productie van bicarbonaat. Het combineren van zink en methionine verhoogt de biologische beschikbaarheid en absorptie van zink in het lichaam.  

*Evaluatie gezondheidsclaim is lopende 

Aanbevolen gebruik

Gebruik en bewaren

3 x daags 1 capsule tijdens de maaltijd innemen met een glas water. De aanbevolen dosering niet overschrijden. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. 

Opmerking

Mattisson heeft veel vertrouwen in de producten die zij aanbiedt. Op basis van de EFSA database hebben we zoveel mogelijk toegestane informatie op de website vermeld. Wettelijk gezien mogen wij geen (complete) informatie verstrekken over de toepassingen van onze producten. Voor meer informatie kunt u altijd een orthomoleculair therapeut raadplegen. Bij vragen of opmerkingen mag u uiteraard ook met ons mailen; info@mattisson.nl of bellen 030-6017378.

Veiligheid

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn.

Ingrediënten

Meer informatie
ingrediëntenProbiotica (maïs maltodextrine, 10 miljard CFU/g probiotische stammen), Digyzyme spijsverteringcomplex, HPMC vegetarische capsule (huls), Gember (Zingiber officinale, wortel), Zink monomethionine.
voedingswaarde per1 capsule
Digyzyme spijsverteringcomplex100 mg
Amylase24000 DU/g
Gember75 mg
Lactase4000 ALU/g
Lipase200 FIP/g
Neutral protease6000 PC/ g
Probiotica 150 mg
Zink monomethionine24 mg
waarvan elementair zink5 mg, 50%

Specificaties

Meer informatie
inhoud90 caps
ProductkenmerkVegan
EAN-code8720791841683
SKUMT2073
allergenenAllergenen vrij

Reviews