Biologisch Internal (stoelgang) complex tinctuur - 100 ml

Biologisch Internal (stoelgang) complex tinctuur - 100 ml

Voeg toe aan verlanglijst
€ 24,95

De beste service

  • Gratis verzending vanaf €35,-
  • Voor 14:30 besteld, zelfde werkdag verstuurd
  • De beste kwaliteit supplementen en superfoods
  • Advies op maat
  • Al 20 jaar het vertrouwde merk

Beschrijving

Mattisson Stoelgang complex tinctuur is een uitgebalanceerde mix van boon (Phaseolus vulgaris), blauwe bosbes (Vaccinium myrtillus, fructus), blaaswier (Fucus vesiculosis,herba) en champagneblad (Spilanthes oleracea,herba).

Wat is een tinctuur? 

Een tinctuur is een oplossing van diverse kruidenextracten op alcoholbasis. Deze kruiden worden gewonnen uit onder andere gedroogde planten, struiken, bladeren, paddenstoelen, zaden, hars en bloemen. Alle waardevolle stoffen worden vervaardigd door ze te laten trekken in zuivere, biologische alcohol. De alcohol zorgt ervoor dat de werkzame bestanddelen goed worden geëxtraheerd uit de kruiden en tegelijkertijd functioneert het als conserveringsmiddel. Als laatste wordt de tinctuur gezeefd, waarna er een krachtige moedertinctuur overblijft. 

Het voordeel van een tinctuur ten opzichte van een regulier supplement is dat de opname sneller is. Een tinctuur wordt namelijk direct via het mondslijmvlies in het bloed opgenomen en hoeft dus niet de hele spijsvertering door. Daarnaast is het gemakkelijker gericht doseren dan met een ander supplement, omdat je zelf de hoeveelheid druppels kunt bepalen. 

Boon

Phaseolus is het Griekse woord voor boon. Oorspronkelijk is deze plant afkomstig uit Mexico en Midden-Amerika. Belangrijke inhoudsstoffen zijn vezels, tannines en glycoproteïnen.

Blauwe Bosbes

Vaccinium is de gangbare Latijnse naam voor bessen dragende struiken. Oorspronkelijk is deze struik afkomstig uit Europa, Noord-Azië en Noord-Amerika. Belangrijke inhoudsstoffen zijn flavonoïden, looistoffen, pectines en betacaroteen.

Blaaswier

Vesiculosis is afgeleid van het Latijnse woord ‘vesica’ wat blaas betekent en slaat op de drijfblaasjes die in het loof voorkomen. Belangrijke inhoudsstoffen zijn mineralen, mucopolysacchariden, lipiden, sterolen en aminozuren.

Champagneblad

Spilanthes is afgeleid van het Griekse woord ‘spilos en ‘anthe’ dat vlek en bloem betekent en duidt op het soort plant dat een wit bloemhoofd en zwarte pollen heeft. Oorspronkelijk is deze plant afkomstig uit tropisch Afrika en Zuid Amerika. Belangrijke inhoudsstoffen zijn alkylamides.

Aanbevolen gebruik

Gebruik en bewaren 

3x daags 30 druppels. De aanbevolen dosering niet overschrijden.  

Rechtop, droog, donker bewaren bij gemiddelde kamertemperaturen. Buiten bereik van kinderen houden. 

Opmerking 

Mattisson heeft veel vertrouwen in de producten die zij aanbiedt. Op basis van de EFSA database hebben we zoveel mogelijk toegestane informatie op de website vermeld. Wettelijk gezien mogen wij geen (complete) informatie verstrekken over de toepassingen van onze producten. 

Veiligheid 

Niet te gebruiken door kinderen of bij zwangerschap(swens) of lactatie en samen met medicatie voor hoge bloeddruk. 

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn.  

Ingrediënten

Meer informatie
ingrediëntenAlcohol (Bio ethanol) (extractiemiddel), Boon (Phaseolus vulgaris, semen)*, Blauwe Bosbes (Vaccinium myrtillus, fructus) *, Blaaswier (Fucus vesiculosis, herba) *, Champagneblad (Spilanthes oleracea, herba)*. *Biologisch
voedingswaarde per90 druppels (4,5 ml) Alcoholische extracten van
Boon2,25 ml
Blaaswier0,75 ml
Blauwe Bosbes0,75 ml
Champagneblad0,75 ml

Specificaties

Meer informatie
inhoud100 ml
ProductkenmerkBiologisch, Vegan
EAN-code8720791840754
SKUMT1114
allergenenAllergenen vrij

Reviews