Darm Support - 275 gram

Darm Support - 275 gram

Voeg toe aan verlanglijst
€ 29,95

De beste service

  • Gratis verzending vanaf €35,-
  • Voor 14:30 besteld, zelfde werkdag verstuurd
  • De beste kwaliteit supplementen en superfoods
  • Advies op maat
  • Al 20 jaar het vertrouwde merk

Beschrijving

Mattisson Darm support bestaat uit Açai, L Glutamine, Probiotica 10 miljard, Chaga en Sunfiber (Guarboonvezels)  

Açai 

Açai is een donkerpaarse bes met het uiterlijk van een druif. Açai poeder is een rijke bron van vezels. Vezels ondersteunen een gezonde darmwerking. Açai is daarnaast een rijke bron van Vitamine A. Vitamine A kan onder andere worden gebruikt voor de slijmvliezen in de darm en ondersteunt het immuunsysteem. 

L-Glutamine 

L-Glutamine is een aminozuur dat fungeert als bouwsteen voor eiwitten en diverse cruciale functies in het lichaam vervult. Het wordt beschouwd als een niet-essentieel aminozuur, wat betekent dat het lichaam het normaal gesproken zelf kan aanmaken. Echter, tijdens bepaalde omstandigheden, zoals stress, ziekte, intensieve lichaamsbeweging of letsel, kan de vraag naar glutamine toenemen boven wat het lichaam kan produceren, waardoor het conditioneel essentieel wordt. Glutamine is wijdverspreid in het hele lichaam aanwezig, met name in grote hoeveelheden in de darmen. 

Probiotica 10 miljard 

In de darmflora leven bij ieder mens grote hoeveelheden bacteriën. Deze bacteriën zijn deels van belang voor je lichaam en deels schadelijk. In een gezonde darmflora zijn de bacteriën in balans, maar de darmflora kan veranderen door leefstijl, stress en medicijngebruik. Wanneer de darmflora uit balans raakt kunnen er klachten ontstaan. Probiotica supplementen bevatten een grote hoeveelheid aan ‘goede’ bacteriën voor de darmflora.  

De Probiotica bevat de volgende 10 stammen per gram: Bifidobacterium an lactis (BLA 5764) 2 miljard, Bifidobacterium bifidum 0,5 miljard, Bifidobacterium breve (BBR 6018) 1 miljard, Bifidobacterium l longum (BLO 6300) 1 miljard, Lactobacillus acidophilus (DDS-1 / LAC 6307) 0,5 miljard, Lactobacillus casei (LCA 5773) 1 miljard, Lactobacillus delbr bulgaricus (LBU 1710) 0,5 miljard, Lactobacillus rhamnosus (LRH 5326) 1 miljard, Lactobacillus salivarius 0,5 miljard, Lactobacillus lactis (LLA 1676) 2 miljard.

Chaga 

Chaga (Inonotus obliquus) is een paddenstoel en groeit op de stam van berkenbomen, waar het betaline zuur uit onttrekt. Chaga ziet er niet uit als een paddenstoel, maar als een zwart/oranje uitstulpsel aan de boom dat erg hard is. Chaga doet het vooral goed in koude, barre klimaten. Chaga bevat veel verschillende voedingsstoffen, waaronder vitamines, mineralen, fenolen, enzymen en antioxidanten. De stoffen in Chaga hebben een zeer hoge ORAC-waarde (oxygen radical absorbance capacity). Ook bevat de Chaga paddenstoel veel bèta-glucaan rijke polysachariden (vezels) en actieve verbindingen zoals betulinezuur.  

Sunfiber®  

Mattisson biologische Guarboonvezels Sunfiber® zijn afkomstig van de het kiemwit van de guarplant uit India. Guarbonen zijn een rijke bron van oplosbare vezels. Oplosbare vezels worden ook wel Prebiotica genoemd. Prebiotica vezels belanden onverteerd in de dikke darm, waar ze door bacteriën aan de hand van fermentatie worden afgebroken tot korte-keten vetzuren (acetaat, butyraat en propionaat). Deze vetzuren dienen als energiebron voor onder andere het darmepitheel. Een voordeel van deze vezel ten opzichte van andere vezels is dat deze al gefermenteerd is, wat resulteert in minder ongemakken zoals gasvorming. 

Aanbevolen gebruik

Gebruik en bewaren

1 x daags 1 ruime eetlepel (8,6 g) mengen met 250ml water. Innemen op nuchtere maag, bij voorkeur voor het slapen gaan.

De aanbevolen dosering niet overschrijden. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Opmerking

Mattisson heeft veel vertrouwen in de producten die zij aanbiedt. Op basis van de EFSA database hebben we zoveel mogelijk toegestane informatie op de website vermeld. Wettelijk gezien mogen wij geen (complete) informatie verstrekken over de toepassingen van onze producten. Voor meer informatie kunt u altijd een orthomoleculair therapeut raadplegen. Bij vragen of opmerkingen mag u uiteraard ook met ons mailen; info@mattisson.nl of bellen 030-6017378.

Veiligheid

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn.

 

Ingrediënten

Meer informatie
ingrediëntenGevriesdroogd Acai poeder (Euterpe oleracea, vrucht), L-Glutamine poeder, Probiotica (maïs maltodextrine, 10 miljard CFU/g probiotische stammen), Sunfiber AG®, Chaga poeder (Inonotus obliquus, vruchtlichaam). Bevat van nature Sulfiet.
voedingswaarde per8,6 g (ruime eetlepel)
Acai3600 mg
Waarvan vitamine A117 μg (15%)
Chaga1000 mg
l-glutamine2000 mg
Probiotica 10 stammen 10 miljard1000 mg
Sunfiber AG-O®1000 mg

Specificaties

Meer informatie
inhoud275 g
EAN-code8720791841676
SKUMT2072
allergenenSulfiet

Reviews