Hormoon Support - 60 capsules

Hormoon Support - 60 capsules

Voeg toe aan verlanglijst
Speciale prijs € 29,71 Normale prijs € 34,95

De beste service

  • Gratis verzending vanaf €35,-
  • Voor 14:30 besteld, zelfde werkdag verstuurd
  • De beste kwaliteit supplementen en superfoods
  • Advies op maat
  • Al 20 jaar het vertrouwde merk

Beschrijving

Dit product is een mix van Vitex Agnus Castus extract, 5 HTP, Saffraan en Zink methionine. Het product is speciaal ontwikkeld voor vrouwen vanaf de eerste menstruatie tot en met de menopauze die ongemakken ervaren rondom hun hormonale balans.

Agnus castus

Agnus castus is een struikachtige plant die inheems is in het Middellandse Zeegebied en Centraal-Azië. De plant staat ook bekend als monnikspeper. Agnus Castus draagt bij aan een normale hormoonhuishouding*, ondersteunt een normale menstruatie*, draagt bij aan de normale weestand tegen stress* en ondersteunt het overgangsproces.*

5 HTP

5-HTP is een aminozuur en is een voorloperstof voor de neurotransmitters serotonine en melatonine. Serotonine is één van de belangrijkste neurotransmitters in de hersenen en regelt onder andere je stemming en gedrag. De neurotransmitter melatonine regelt onder andere het dag en nachtritme, hormoonafgifte en de lichaamstemperatuur. 5-HTP ondersteunt het concentratievermogen en kan helpen bij onrust.

Saffraan

Saffraan is een specerijsoort die wordt gewonnen uit de crocus sativus, oftewel de ‘saffraankrokus.’ Saffraan ondersteunt ontspanning*, draagt bij aan een gezonde emotionele balans* en helpt een positieve gemoedstoestand te behouden.*

Zink methionine

Zink methionine is een voedingsstof die wordt gevormd door de binding van zink en het aminozuur methionine. Deze verbinding biedt verschillende gezondheidsvoordelen voor het menselijk lichaam. Lees meer over zink methionine. 

Zink ondersteunt het immuunsysteem, een normale huid, haar en nagels en draagt bij aan een normale hormoonhuishouding.

Waarschuwingen

Pas op met het gebruik van Agnus Castus in combinatie met de anti-conceptie pil en een verleden met hormonale vormen van kanker. Niet gebruiken bij zwangerschap en borstvoeding.

Gebruik 5 HTP niet in combinatie met reguliere serotonerge medicatie.

*On hold claim in afwachting van Europese toelating.

Aanbevolen gebruik

Gebruik en bewaren

1 x daags 1 capsule tijdens of na de maaltijd innemen met water.

Niet geschikt bij zwangerschap en/of borstvoeding. Raadpleeg 
vóór gebruik een deskundige in geval van ziekte of 
medicijngebruik.

De aanbevolen dosering niet overschrijden. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. 

Opmerking

Mattisson heeft veel vertrouwen in de producten die zij aanbiedt. Op basis van de EFSA database hebben we zoveel mogelijk toegestane informatie op de website vermeld. Wettelijk gezien mogen wij geen (complete) informatie verstrekken over de toepassingen van onze producten. Voor meer informatie kunt u altijd een orthomoleculair therapeut raadplegen. Bij vragen of opmerkingen mag u uiteraard ook met ons mailen; info@mattisson.nl of bellen 030-6017378.

Veiligheid

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn.

Ingrediënten

Meer informatie
ingrediëntenMonnikspeper (Vitex agnus-castus L. extract, vrucht), 5-HTP (Griffoniazaad extract 99%, (Griffonia simplicifolia), HPMC vegetarische capsule (huls), affron®: Saffraan (Crocus Sativus L.) stigmas extract (Std. to 3,5% Lepticrosalides® by HPLC), Zink monomethionine, Nu-Flow (anti-klontermiddel).
voedingswaarde perCapsule
5-htp200 mg
Saffraan (Affron®) 30 mg
Vitex agnus-castus extract225 mg
Zink monomethionine24 mg
waarvan elementair zink5 mg (50%)

Specificaties

Meer informatie
inhoud60 caps
ProductkenmerkVegan
EAN-code8720959400394
allergenenAllergenen vrij

Reviews