Biologisch Saffraan met Sunfiber ® - 60 capsules

Biologisch Saffraan met Sunfiber ® - 60 capsules

Voeg toe aan verlanglijst
€ 29,95

De beste service

  • Gratis verzending vanaf €30,-
  • Voor 14:30 besteld, zelfde werkdag verstuurd
  • De beste kwaliteit supplementen en superfoods
  • Advies op maat
  • Al 20 jaar het vertrouwde merk

Beschrijving

Wat is Saffraan?

Saffraan is een specerijsoort die wordt gewonnen uit de crocus sativus, oftewel de ‘saffraankrokus.’ Het is een van de duurste specerijen ter wereld en wordt daarom ook wel ‘het rode goud’ genoemd. De crocus sativus wordt geteeld in Iran en wordt gebruikt als kleurstof, specerij en geneesmiddel.

Werkzame stoffen Saffraan

De belangrijkste stoffen uit saffraan zijn de carotenoïden crocetine, crocine, picrocrocine en safranal. Hoe hoger de concentratie van deze stoffen, des te hoger de kwaliteit van de saffraan. Carotenoïden zijn de voorloperstof van Provitamine A.

Wat zijn de voordelen van Saffraan capsules?

Saffraan ondersteunt ontspanning*, draagt bij aan een gezonde emotionele balans* en helpt een positieve gemoedstoestand te behouden.*

Sunfiber

Dit kruiden supplement bevat prebiotica afkomstig uit Sunfiber (Guarboonvezel). Dit is een in water oplosbare fermenteerbare vezel die dient als voedingsbron voor het microbioom. Bij fermentatie door ons microbioom ontstaan metabolieten zoals korte ketenvetzuren (onder andere butyraat, propionaat, acetaat). 

Ons zenuwstelsel in de hersens en ons zenuwstelsel in de darmen (enterische zenuwstelsel) staan middels de hersen-darm as met elkaar in verbinding. Dit betekent dat beide invloed hebben op elkaar. Een verbetering van het darmmilieu middels een prebiotica kan daarom ook invloed hebben op de geestelijke balans.

Affron® is een geregistreerd merk van Pharmactive Biotech Product, S.L.U. Sunfiber AG-O® is een geregistreerd merk van Taiyo Kagoku Co., Ltd.

*Gezondheidsclaim in afwachting van Europese toelating.

Aanbevolen gebruik

Gebruik en bewaren

1 x daags 1 capsule innemen met een glas water. De aanbevolen dosering niet
overschrijden.

Koel, droog en afgesloten bewaren.

Opmerking

Mattisson heeft veel vertrouwen in de producten die zij aanbiedt. Op basis van de EFSA database hebben we zoveel mogelijk toegestane informatie op de website vermeld. Wettelijk gezien mogen wij geen (complete) informatie verstrekken over de toepassingen van onze producten.

Veiligheid

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn. 

Buiten bereik van kinderen houden.

Ingrediënten

Meer informatie
ingrediënten Sunfiber AG-O® *, HMPC Capsule (huls), Rijstzetmeel (vulstof) *, Saffraan (Affron®) *. *Biologisch
voedingswaarde per capsule
Saffraan (Affron®) 30 mg
Sunfiber AG-O® 100 mg

Specificaties

Meer informatie
inhoud 60 caps
Productkenmerk Biologisch, Vegan
EAN-code 8720791840686
land van herkomst Spanje
allergenen Allergenen vrij

Reviews