Energy Support - 60 capsules

Energy Support - 60 capsules

Voeg toe aan verlanglijst
€ 24,95

De beste service

  • Gratis verzending vanaf €35,-
  • Voor 14:30 besteld, zelfde werkdag verstuurd
  • De beste kwaliteit supplementen en superfoods
  • Advies op maat
  • Al 20 jaar het vertrouwde merk

Beschrijving

Mattisson energy support bestaat uit Zwarte Maca, Guarana, Cordyceps en Magnesium Malaat. 

Zwarte Maca 

Maca is een knolgewas afkomstig uit het Andesgebergte in Peru en de enige eetbare plant die op deze hoogte (3000-4500 meter) groeit. Maca wordt ook wel de ‘Ginseng van de Andes’ en ‘Mood food’ genoemd. Zwarte Maca wordt vooral gezien als de ‘Mannen’ Maca en is de zeldzaamste variant. Het vertoont grotendeels overeenkomstige kenmerken met gele Maca, maar het heeft ook enkele unieke eigenschappen. Zwarte Maca bevat een breed scala aan voedingsstoffen, waaronder vitaminen (B1, B2, B3, C, en E), mineralen (ijzer, calcium, magnesium, enz.), vezels en aminozuren. Het bevat ook specifieke bioactieve verbindingen, zoals glucosinolaten. Zwarte Maca is goed voor het libido*, ondersteunt de mannelijke vruchtbaarheid en ondersteunt het energieniveau*. 

Guarana 

Guarana (Paullinia cupana) is het nootachtige zaadje van een klimplant behorend tot de famillie Sapindaceae. De plant dankt zijn naam aan de inheemse bevolking, de Guariani. En wordt sinds eeuwen gebruikt door de inheemse bevolking voor extra energie. De werking van Guarana wordt vaak vergeleken met de werking van koffie. Dit komt met name door de van nature aanwezige cafeïne in Guarana. Deze is zelfs dubbel zoveel als de hoeveelheid in koffie. Guarana houdt de geest helder*, werkt als een krachtige energiebooster*en ondersteunt de fysieke en mentale vitaliteit*.  

Corcyceps 

Cordyceps is een soort schimmel die bekend staat om zijn unieke levenscyclus en medicinale eigenschappen. Cordyceps-schimmels zijn parasitair van aard en infecteren voornamelijk insecten en andere geleedpotigen. De mogelijke gezondheidsvoordelen van Cordyceps worden toegeschreven aan de bioactieve stoffen ervan, waaronder polysacchariden, nucleosiden en cordycepin. 

Magnesium Malaat 

Magnesium malaat is een organische binding van het mineraal magnesium aan appelzuur. Appelzuur kan gebruikt worden in de citroenzuurcyclus, die bijdraagt aan de vorming van ATP (energie).  

Magnesium malaat wordt goed opgenomen door de spieren en ondersteunt een gezonde spierwerking. Ook ondersteunt magnesium malaat bij vermoeidheid. 

*Evaluatie gezondheidsclaim is lopende 

Aanbevolen gebruik

Gebruik en bewaren

 1 x daags 2 capsules tijdens of na de maaltijd innemen met water.

Bevat Cafeïne, niet geschikt voor kinderen en zwangere 
vrouwen.

De aanbevolen dosering niet overschrijden. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. 

Opmerking

Mattisson heeft veel vertrouwen in de producten die zij aanbiedt. Op basis van de EFSA database hebben we zoveel mogelijk toegestane informatie op de website vermeld. Wettelijk gezien mogen wij geen (complete) informatie verstrekken over de toepassingen van onze producten. Voor meer informatie kunt u altijd een orthomoleculair therapeut raadplegen. Bij vragen of opmerkingen mag u uiteraard ook met ons mailen; info@mattisson.nl of bellen 030-6017378.

Veiligheid

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn.

Ingrediënten

Meer informatie
ingrediëntenMagnesium Malaat, Cordyceps (Cordyceps sinensis, full-spectrum mycelium biomassa)*, Guarana poeder (Paulinia cupana)*, Maca zwart* (Lepidium meyenii)*, HPMC vegetarische capsule (huls).*Biologisch. Bevat van nature Sulfiet.
voedingswaarde per2 capsules
cordyceps200 mg
Guarana200 mg
Waarvan Cafeïne 8 mg
Maca zwart100 mg
Magnesium Malaat400 mg
waarvan elementair Magnesium46 mg (15%)

Specificaties

Meer informatie
inhoud60 caps
ProductkenmerkVegan
EAN-code8720959400417
SKUMT2067
allergenenSulfiet

Reviews