GRATIS Living Lemonade bij elke bestelling vanaf €25! Shop nu

Biologische Lion's Mane poeder - 100 g

Biologische Lion's Mane poeder - 100 g

€ 19,95

De beste service

  • Gratis verzending vanaf €30,-
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, volgende dag in huis
  • Al 20 jaar het vertrouwde merk

Beschrijving

Wat is Lion’s Mane?

De Lion’s Mane paddenstoel wordt in Japan al eeuwen gebruikt vanwege het ondersteunende en herstellende effect die het zou hebben op de geest. Lion’s Mane groeit van nature op hardhout bomen in gematigde wouden op het noordelijk halfrond, waaronder Noord-Amerika, Europa en Azië. Lion’s Mane wordt in het Nederlands ook wel ‘pruikzwam’ genoemd vanwege de lange ‘haren’ die naar beneden hangen. Voor de Engelse naam is de vergelijking gemaakt met het uiterlijk van de paddenstoel dat lijkt op ‘leeuwenmanen’.

Lion’s Mane poeder 

Deze Lion’s Mane poeder is gemaakt van het fruiting body, dus de paddestoel. De sporen zijn niet gebruikt. De substraat (bodem) van de Lion’s Mane is een mix van houtzaagsel, tarwezemelen, suiker en limoen. Deze gehele substraat is ook biologisch. De substraat wordt uiteraard niet mee verwerkt, dus het poeder zelf is 100% biologisch Lion’s Mane.

Adaptogeen

Lion’s Mane is een adaptogeen.** Adaptogenen zijn niet-toxische planten die het lichaam helpen weerstand te bieden aan lichamelijke en geestelijke stress. Ze zijn helpen om het lichaam terug te brengen naar een niveau van homeostase. Dit kunnen we, zeker in deze moderne tijden van drukte en stress, goed gebruiken.

Aanbevolen gebruik

Opmerking

Mattisson heeft veel vertrouwen in de producten die zij aanbiedt. Op basis van de EFSA database hebben we zoveel mogelijk toegestane informatie op de website vermeld. Wettelijk gezien mogen wij geen (complete) informatie verstrekken over de toepassingen van onze producten. Voor meer informatie kunt u altijd een orthomoleculair therapeut raadplegen. Bij vragen of opmerkingen mag u uiteraard ook met ons mailen; info@mattisson.nl of bellen 030-6017378.

Veiligheid

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn.

*Geoorloofde EFSA claims

**Voorlopig toegestane EFSA claims (on hold)

Gebruik en bewaren

Los 1-2 x daags 1 maatlepel Lion’s Mane poeder op in water, juice, smoothie of health drink. De aanbevolen dosering niet overschrijden.

Koel, droog en gesloten bewaren.

Buiten bereik van kinderen houden.

Dit is een voedingssupplement en geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Ingrediënten

Meer informatie
ingrediënten Lion’s Mane (Hericium erinaceus) poeder (Full-sepctrum Fruiting Body) biologisch 100%.
 
* % RI: Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ/2000 kcal)

Specificaties

Meer informatie
inhoud 100 g
Productkenmerk Biologisch, Vegan
EAN-code 8717677967803
land van herkomst China

Reviews