Biologische Cordyceps 525mg - 60 capsules

Biologische Cordyceps 525mg - 60 capsules

Voeg toe aan verlanglijst
€ 18,95

De beste service

  • Gratis verzending vanaf €35,-
  • Voor 14:30 besteld, zelfde werkdag verstuurd
  • De beste kwaliteit supplementen en superfoods
  • Advies op maat
  • Al 20 jaar het vertrouwde merk

Beschrijving

Wat is Cordyceps?

Cordyceps is een schimmel met unieke eigenschappen en een geneeskrachtige werking. Deze parasitaire schimmel komt voornamelijk voor op insecten en andere geleedpotigen. Een bekende soort is Cordyceps sinensis, ook wel bekend als "rupszwam". In de traditionele Chinese en Tibetaanse geneeskunde wordt cordyceps al eeuwenlang gebruikt vanwege de diverse gezondheidsvoordelen die het biedt.  
Cordyceps wordt vaak in supplementvorm gebruikt, beschikbaar in verschillende toedieningsvormen zoals poeders, capsules of extracten. Mensen nemen het om diverse redenen, variërend van algemeen welzijn tot specifieke gezondheidsdoelen

Adaptogeen

Cordyceps wordt vaak beschouwd als een adaptogeen, wat betekent dat het het lichaam kan ondersteunen bij het aanpassen aan fysieke en mentale stressfactoren. Deze eigenschappen worden toegeschreven aan de bioactieve stoffen in cordyceps, zoals polysachariden, nucleosiden en cordycepin. Deze stoffen hebben antioxidante, ontstekingsremmende, immuun modulerende en antimicrobiële eigenschappen. Naast deze eigenschappen wordt cordyceps ook voor andere doeleinden gebruikt.

Mattisson Cordyceps capsules

Mattisson biologisch Cordyceps capsules bestaan uit een Full-spectrum mycelial biomass die afkomstig is van de sporen van de paddenstoel. Het substraat is een mengsel van rietsuiker, gele bonen poeder, glucose en riet suikeren peptonen. 
 

Aanbevolen gebruik

Gebruik en bewaren

1-3 x daags 1 capsule tijdens of na de maaltijd met water innemen. Aanbevolen dosering niet overschrijden.  

Koel, droog en afgesloten bewaren. Buiten bereik van kinderen houden.

Opmerking

Mattisson heeft veel vertrouwen in de producten die zij aanbiedt. Op basis van de EFSA database hebben we zoveel mogelijk toegestane informatie op de website vermeld. Wettelijk gezien mogen wij geen (complete) informatie verstrekken over de toepassingen van onze producten.

Veiligheid

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn.

Ingrediënten

Meer informatie
ingrediëntenCordyceps (Cordyceps sinensis), HMPC capsule (huls).
voedingswaarde percapsule
cordyceps525 mg

Specificaties

Meer informatie
inhoud60 caps
ProductkenmerkBiologisch, Vegan
EAN-code8717677963294
SKUMT2053
land van herkomstAmerika

Reviews