Absolute Ashwagandha 450mg - 90 tabletten

Absolute Ashwagandha 450mg - 90 tabletten

Voeg toe aan verlanglijst
€ 18,95

De beste service

  • Gratis verzending vanaf €35,-
  • Voor 14:30 besteld, zelfde werkdag verstuurd
  • De beste kwaliteit supplementen en superfoods
  • Advies op maat
  • Al 20 jaar het vertrouwde merk

Beschrijving

Wat is Ashwagandha?

Ashwagandha (Withania somnifera) is een inheemse struik die groeit in delen van Afrika en Azië. Het wordt ook wel de Indian Ginseng genoemd, aangezien de adaptogene eigenschappen van ashwagandha veel lijken op die van Ginseng. Ashwagandha heeft al eeuwenlang een prominente plaats binnen de Ayurvedische geneeskunde.

Mattisson Ashwagandha capsules

Deze capsules bevatten 5% withalanoïden. Dit zijn de belangrijkste werkzame stoffen uit Ashwagandha. Dit is een 8:1 extract, wat wil zeggen dat om 1 gram Ashwagandha extract te maken er 8 gram puur Ashwagandha poeder wordt gebruikt.

Adaptogeen

Ashwagandha is een adaptogeen. Adaptogenen zijn kruiden en andere stoffen die helpen om de (hormoon)balans in het lichaam te herstellen en daarmee de fysieke en mentale weerbaarheid te versterken. Adaptogenen hebben hun naam te danken aan het Latijnse ‘adaptare’, wat aanpassen betekent. Dat is precies waar deze kruiden ons bij ondersteunen: ze helpen je lichaam aan te passen aan bepaalde stressoren. Adaptogenen zijn nog niet heel bekend in de Westerse geneeskunde, terwijl deze helende kruiden in Oosterse culturen al eeuwenlang worden gebruikt.

Aanbevolen gebruik

Opmerking

Mattisson heeft veel vertrouwen in de producten die zij aanbiedt. Op basis van de EFSA database hebben we zoveel mogelijk toegestane informatie op de website vermeld. Wettelijk gezien mogen wij geen (complete) informatie verstrekken over de toepassingen van onze producten. Voor meer informatie kunt u altijd een orthomoleculair therapeut raadplegen. Bij vragen of opmerkingen mag u uiteraard ook met ons mailen; info@mattisson.nl of bellen 030-6017378.

Veiligheid

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn.

*Geoorloofde EFSA claims

**Voorlopig toegestane EFSA claims (on hold)

Gebruik en bewaren

2x daags 1-2 tabletten tijdens of na de maaltijd. De aanbevolen dosering niet overschrijden. Tabletten met water innemen. Koel, droog en afgesloten bewaren. Buiten bereik van kinderen houden. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Ingrediënten

Meer informatie
ingrediënten Ashwagandha extract 3,5% , Ashwagandha poeder. Overige ingrediënten (hulpstoffen): aardappelzetmeel, rijstconcentraat, rijstvliesextract
voedingswaarde pervegetarische tablet
ashwaganda poeder extract225 mg

Specificaties

Meer informatie
inhoud90 tabl
ProductkenmerkVegan
EAN-code8717677960316

Reviews