GRATIS Living Lemonade bij elke bestelling vanaf €25! Shop nu

Absolute Ashwagandha 450mg - 90 tabletten

Absolute Ashwagandha 450mg - 90 tabletten

€ 14,95

De beste service

  • Gratis verzending vanaf €30,-
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, volgende dag in huis
  • Al 20 jaar het vertrouwde merk

Beschrijving

Wat is Ashwagandha?

Ashwagandha (Withania somnifera) is een inheemse struik die groeit in delen van Afrika en Azië. Het wordt ook wel de Indian Ginseng genoemd, aangezien de adaptogene eigenschappen van ashwagandha veel lijken op die van Ginseng. Ashwagandha heeft al eeuwenlang een prominente plaats binnen de Ayurvedische geneeskunde.

Adaptogeen

Ashwagandha is een adaptogeen.** Adaptogenen zijn niet-toxische planten die het lichaam helpen weerstand te bieden aan lichamelijke en geestelijke stress door het terug te brengen naar een niveau van homeostase. Dit kunnen we, zeker in deze moderne tijden van drukte en stress, goed gebruiken. De kruiden en wortels van adaptogenen worden al eeuwenlang in China en in de Ayurveda gebruikt. Tegenwoordig worden ze ook in de Westerse wereld steeds meer gebruikt.

Energie

Ashwaganda ondersteunt het energieniveau**, uithoudingsvermogen** en heeft een rol in de opbouw van spieren.**

Mannelijke en vrouwelijke vruchtbaarheid

Ashwagandha tabletten ondersteunen de gezondheid van de vrouwelijke voortplantingsorganen** en de seksuele functie van mannen.** 

Rust en ontspanning

Ashwagandha tabletten helpen bij ontspanning en het behouden van lichamelijk en geestelijk welzijn.** Dit kruid ondersteunt in periodes van mentale spanning en angst**. Ashwagandha draagt daarmee bij aan emotioneel evenwicht en algemeen welzijn.**

** Evaluatie gezondheidsclaim is lopende.

Aanbevolen gebruik

Opmerking

Mattisson heeft veel vertrouwen in de producten die zij aanbiedt. Op basis van de EFSA database hebben we zoveel mogelijk toegestane informatie op de website vermeld. Wettelijk gezien mogen wij geen (complete) informatie verstrekken over de toepassingen van onze producten. Voor meer informatie kunt u altijd een orthomoleculair therapeut raadplegen. Bij vragen of opmerkingen mag u uiteraard ook met ons mailen; info@mattisson.nl of bellen 030-6017378.

Veiligheid

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn.

*Geoorloofde EFSA claims

**Voorlopig toegestane EFSA claims (on hold)

Gebruik en bewaren

2x daags 1-2 tabletten tijdens of na de maaltijd. De aanbevolen dosering niet overschrijden. Tabletten met water innemen. Koel, droog en afgesloten bewaren. Buiten bereik van kinderen houden. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Ingrediënten

Meer informatie
ingrediënten Ashwagandha extract 3,5% , Ashwagandha poeder. Overige ingrediënten (hulpstoffen): aardappelzetmeel, rijstconcentraat, rijstvliesextract
voedingswaarde per vegetarische tablet
ashwaganda poeder extract 225 mg

Specificaties

Meer informatie
inhoud 90 tabl
Productkenmerk Vegan
EAN-code 8717677960316

Reviews