Biologische Berkensap - 100% puur - 500 ml

Biologische Berkensap - 100% puur - 500 ml

€ 12,95

De beste service

  • Gratis verzending vanaf €30,-
  • Voor 14 uur besteld, zelfde werkdag verstuurd
  • Al 20 jaar het vertrouwde merk

Beschrijving

Wat is Berkensap?

In de lente, wanneer de bodem ontdooit door de vroege zonnestralen, zuigt de berkenboom al het grondwater wat ontstaat op via de stam. Daardoor ontstaat er een rijke stroom van sap in de boom. Het logisch te bedenken dat de berkenbomen met het meeste sap voorkomen in landen waarin de grond ‘s winters bevroren is. Het sap wat door de boom stroomt zorgt ervoor dat de boom weer nieuwe bladeren kan laten groeien. Door het uit de boom te tappen, door een gaatje in de bast te maken, krijg je berkensap.

Mattisson berkensap is 100% puur en biologisch en wordt niet verhit en niet verdund met water. Berkensap heeft een lichtzoete houtsmaak. Het sap bevat onder andere xylitol, aminozuren, proteïne, vitaminen en mineralen. Ons berkensap is afkomstig van Finse berkenbomen.

Van oudsher wordt berkensap al gebruikt als haarwater.

Voordelen

Berkensap ondersteunt de excretiefunctie van de nieren** en de verwijdering van afvalstoffen uit het lichaam.**

Aanbevolen gebruik

Opmerking

Mattisson heeft veel vertrouwen in de producten die zij aanbiedt. Op basis van de EFSA database hebben we zoveel mogelijk toegestane informatie op de website te vermeldt. Wettelijk gezien mogen wij geen (complete) informatie verstrekken over de toepassingen van onze producten. Voor meer informatie kunt u altijd een orthomoleculair therapeut raadplegen. Bij vragen of opmerkingen mag u uiteraard ook met ons mailen; info@mattisson.nl of bellen 030-6017378.

Veiligheid

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn.

*Geoorloofde EFSA claims

**Voorlopig toegestane EFSA claims (on hold)

Gebruik en bewaren

Gebruik ongeveer 100 ml berkensap per dag. Berkensap is na opening 3-5 dagen houdbaar in de koelkast.Goed schudden voor gebruik. Van nature kan er bezinksel mogelijk zijn.

Ingrediënten

Meer informatie
inhoud 500 ml
EAN-code 8717677963799
ingrediënten 100% Biologisch Berkensap.
* % RI: Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ/2000 kcal)
voedingswaarde per 100 ml
energie 17 kJ / 4 kcal
vet < 0.1 g
vet waarvan verzadigd < 0.1 g
koolhydraten 1 g
waarvan suikers 1 g
eiwitten < 0.1 g
zout < 0.0001 g