Kefir Probiotica 130mg - 60 capsules

Kefir Probiotica 130mg - 60 capsules

€ 16,95

De beste service

  • Gratis verzending vanaf €30,-
  • Voor 14 uur besteld, zelfde werkdag verstuurd
  • Al 20 jaar het vertrouwde merk

Beschrijving

Wat is Kefir?

Kefir bestaat uit een samenlevingsvorm van melkzuurbacteriën, gisten, streptokokken en andere bacteriën. Kefir staat bekend om zijn pre- en probiotische eigenschappen en wordt reeds honderden jaren gebruikt. De Kefir capsules bevatten gevriesdroogd kefirpoeder (hoofdbestanddeel), kokosbloesemsuiker en kokosmeel. Kokosbloesemsuiker en kokosmeel zijn toegevoegd omdat ze de groei van melkzuurbacteriën in de darmen stimuleren. Hierdoor zijn deze kefir capsules een zogenaamd symbiotica, een mengsel van pre- en probiotica.

Aanbevolen gebruik

Gebruik en bewaren

1 vegetarische capsule per dag met water innemen, bij voorkeur in de avond.

Opmerking

Mattisson heeft veel vertrouwen in de producten die zij aanbiedt. Op basis van de EFSA database hebben we zoveel mogelijk toegestane informatie op de website te vermeld. Wettelijk gezien mogen wij geen (complete) informatie verstrekken over de toepassingen van onze producten.

Veiligheid

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn. Buiten bereik van kinderen houden.

*Geoorloofde EFSA claims

 

Ingrediënten

Meer informatie
inhoud 60 caps
Kan sporen bevatten van Melk, Soja
ingrediënten Kokosbloesem suiker, Gevriesdroogd Kefir Poeder (melkzuurbacteriën, maltodextrine, microcrystalline -cellulose), Kokosmeel, maagzuurresistente vegetarische capsule (hypromellose, gellan gum).
voedingswaarde per v. capsule
kefir poeder 130 mg