Kattenklauw Extract 450 mg - Cat's Claw - 60 capsules

Kattenklauw Extract 450 mg - Cat's Claw - 60 capsules

Voeg toe aan verlanglijst
€ 16,95

De beste service

  • Gratis verzending vanaf €35,-
  • Voor 14:30 besteld, zelfde werkdag verstuurd
  • De beste kwaliteit supplementen en superfoods
  • Advies op maat
  • Al 20 jaar het vertrouwde merk

Beschrijving

Wat is Kattenklauw?

Cat's Claw, ook bekend als "Uña de Gato" vanwege zijn geklauwde vorm waarmee de plant zich aan bomen vasthoudt, is een kruid afkomstig uit de Amazone-regenwouden van Zuid- en Midden-Amerika. Dit kruid staat bekend om zijn potentieel heilzame eigenschappen en wordt al eeuwenlang gebruikt door inheemse stammen in deze regio's voor verschillende medicinale doeleinden. 

Wat zijn de voordelen van Kattenklauw?

De belangrijkste actieve bestanddelen in Cat's Claw zijn alkaloïden, fytosterolen, glycosiden en antioxidanten, die allemaal bijdragen aan de geneeskrachtige eigenschappen ervan. Cat's claw helpt bij het behouden van flexibele gewrichten* en ondersteunt het immuunsysteem.* 

Mattisson cat’s claw is een 10:1 extract. Dit betekent dat 1 capsule van 450 mg extract gelijk staat aan 4,5 gram pure cat’s claw.  

*Evaluatie on hold claim is lopende 

Aanbevolen gebruik

Gebruik en bewaren

1 capsule per dag met water innemen, bij voorkeur tijdens de maaltijd. Niet gebruiken bij zwangerschap(swens). Niet langdurig 
combineren met immunosuppressieve medicatie, zoals prednison. 
De aanbevolen dosering niet overschrijden. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Opmerking

Mattisson heeft veel vertrouwen in de producten die zij aanbiedt. Op basis van de EFSA database hebben we zoveel mogelijk toegestane informatie op de website vermeld. Wettelijk gezien mogen wij geen (complete) informatie verstrekken over de toepassingen van onze producten.

Veiligheid

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn. 

Ingrediënten

Meer informatie
ingrediëntenKattenklauw extract (Uncaria tomentosa, binnenkant schors), HPMC maagzuurresistente vegetarische capsule (huls).
voedingswaarde perCapsule
Kattenklauw extract 10:1450 mg

Specificaties

Meer informatie
inhoud60 caps
ProductkenmerkVegan
EAN-code8720959401094
SKUMT2513
allergenenAllergenen vrij

Reviews