Liposomaal Multivitamine - 30 capsules

Liposomaal Multivitamine - 30 capsules

Voeg toe aan verlanglijst
€ 24,95

De beste service

  • Gratis verzending vanaf €35,-
  • Voor 14:30 besteld, zelfde werkdag verstuurd
  • De beste kwaliteit supplementen en superfoods
  • Advies op maat
  • Al 20 jaar het vertrouwde merk

Beschrijving

Liposomaal Multivitamine heeft een hoge biologische beschikbaarheid door de inkapseling van de actieve ingrediënten in liposomen. Deze capsules bevatten P5P, de actieve vorm van vitamine B6 en calciumfolaat, de opneembare vorm van foliumzuur. De verschillende vitamines dragen bij aan het normaal functioneren van het immuunsysteem (vitamine A, B6, B12, C en D).


Wat is een Multivitamine?

Een multivitamine is een supplement dat bedoeld is als aanvulling op de dagelijkse voeding. Doorgaans bevat een multivitamine alle 13 vitaminen: vitamine A, B1, B2, B3, B5, B6, Biotine (B8), foliumzuur (B11), B12, C, D, E en K. We hebben al deze vitamines dagelijks nodig om te kunnen functioneren en de gezondheid op peil te houden.  

Multivitamine supplementen bevatten een relevante dosering voedingsstoffen. Dit betekent dat de dosering van de nutriënten gelijk aan of hoger is dan de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid (ADH). De ADH is vastgesteld op de dosering waarbij een gebrekziekte wordt voorkomen.


Wat zijn de voordelen van een Multivitamine?

Wanneer je niet altijd alle vitamines binnenkrijgt uit voeding, kan een multivitamine en mooie aanvulling zijn. De nutriënten uit Mattisson Liposomaal Multivitamine kunnen het immuunsysteem ondersteunen (vitamine A, B6, B12 en C en D), zijn goed voor de gemoedstoestand (vitamine B1, B3, B5, B6, B8, B11, B12 en C), ondersteunen het energieniveau (vitamine B1, B2, B3, B5, B6, B8, B12 en vitamine C) en dragen bij tot de normale werking van het zenuwstelsel (vitamine B1, B2 B3, B6, B8, B12 en C). Dit zijn slechts enkele van de gezondheidsvoordelen van dit voedingssupplement.


Wat zijn liposomen?

Liposomen zijn minuscule bolletjes met een holle binnenkant. De buitenkant is gemaakt van fosfolipiden, net als ons celmembraan. Fosfolipiden beschermen de stoffen binnenin tegen de aantasting van maagzuur en leverenzymen en zorgen voor een hoge biologische beschikbaarheid. Een liposomaal voedingssupplement is daardoor goed opneembaar.


Gemaakt met LipoDry Technology

Dit supplement is gemaakt van drooggemaakte liposomen. Elke liposoom krijgt een coating - een drager - zodat er een poeder van kan worden gemaakt. Op deze manier kan een liposomaal supplement als capsule worden gepresenteerd.

Mattisson Liposomaal Multivitamine capsules zijn vrij van alcohol, suiker en allergenen.

Aanbevolen gebruik

Gebruik en bewaren

1 capsule per dag tijdens de maaltijd innemen met een glas water. De aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een voedingssupplement mag een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levenswijze niet vervangen.

Koel, droog en afgesloten bewaren.

Opmerking

Mattisson heeft veel vertrouwen in de producten die zij aanbiedt. Op basis van de EFSA database hebben we zoveel mogelijk toegestane informatie op de website vermeld. Wettelijk gezien mogen wij geen (complete) informatie verstrekken over de toepassingen van onze producten.

Veiligheid

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn. Buiten bereik van kinderen houden.

Niet geschikt voor kinderen tot en met 3 jaar.

 

 

Ingrediënten

Meer informatie
ingrediëntenMaltodextrine (drager), Fosfolipidencomplex van zonnebloemlecithine, Ascorbine (C), Nicotinamide (B3), D-alpha tocopherol (E), Pantothenaat (B5), Choline-bitartraat, Riboflavine (B2), P5P (B6), Thiamine HCL (B1), Methyl en hydroxocobalamine (B12), Folaat, Palmitaat (A), Biotine (B8), Inositol, Menaquinone-7 (K2), Cholecalciferol (D3), HPMC capsule (huls).
voedingswaarde perper capsule RI* (*= referentie inname van een gemiddelde volwassene)
Choline-bitartraat6 mg
inositol50 µg
vitamine A800 µg 100%
vitamine B11,1 mg 100%
vitamine B11200 µg 100%
vitamine B1250 µg 2000%
vitamine B21,4, mg 100%
vitamine B316 mg 100%
vitamine B56 mg 100%
vitamine B61,4 mg 100%
vitamine B850 µg 100%
vitamine C80 mg 100%
Vitamine D312,5 µg 250%
vitamine E12 mg 100%
Vitamine K245 µg 60%

Specificaties

Meer informatie
inhoud30 caps
ProductkenmerkVegan
EAN-code8720791840457
SKUMT2274

Reviews