Orthomoleculair therapeut Mathilde Eldink


Hi! Ik ben Mathilde, 33 jaar, gelukkig samenwonend en moeder van een zoontje van 2 jaar. Van jongs af aan is sport mijn passie: ik heb vroeger altijd gehandbald en tegenwoordig doe ik veel aan wandelen, tennissen, yoga, mountainbiken, skaten en ben ik fervent wintersporter.

Na mijn opleiding sportmarketing ben ik via een baan als verkoper van een gezondheidsdrankje terecht gekomen bij Mattisson, waar ik ben begonnen in de buitendienst. Vanaf het moment dat ik natuurvoedingswinkels, natuurdrogisterijen en therapeuten ben gaan bezoeken is mijn interesse en passie voor voeding, suppletie en de psyche enorm gegroeid. En heb ik aan den lijve ondervonden wat deze dingen voor je gezondheid kunnen betekenen.

Door veel te lezen, met winkeliers te praten en het steeds verder uitbreidende assortiment van Mattisson is mijn kennis in die eerste jaren enorm toegenomen. Ik kon veel over alle producten vertellen, maar door een gebrek aan medische basiskennis kon ik niet zo makkelijk een passend advies geven aan iemand met specifieke klachten. Ik miste de verdieping op het gebied van wat voeding, suppletie, leefstijl, beweging en een juiste energieverdeling voor je kunnen betekenen. Vandaar dat ik ben gestart met de opleidingen medische basiskennis en orthomoleculaire therapie. Ook met de droom om ooit een eigen praktijk te starten.

In september 2020 heb ik de opleiding Medische Basiskennis voltooid bij het NTI.
In september 2021 ben ik afgestudeerd als Orthomoleculair therapeut bij Natura Foundation.

Op mijn verlanglijstje voor de toekomst staan in ieder geval nog de volgende opleidingen:

-          KPNI: Klinische Psycho Neuro Immunologie

-          Darmtherapie

Advies nodig?

Heb je hulp nodig bij het kiezen van het juiste supplement? Mathilde helpt je graag verder!