Natriumbicarbonaat 800mg - 120 capsules

Natriumbicarbonaat 800mg - 120 capsules

Voeg toe aan verlanglijst
€ 16,95

De beste service

  • Gratis verzending vanaf €30,-
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, volgende dag in huis
  • De beste kwaliteit supplementen en superfoods
  • Gratis advies op maat
  • Al 20 jaar het vertrouwde merk

Beschrijving

Het lichaam verzuurt sterk door voeding, medicijnen, stress, roken en overmatige spierbelasting. Een verzuurd lichaam kan leiden tot spijsverteringsklachten, ontstekingen en weinig energie. 

Natriumbicarbonaat (zuiveringszout) is een essentiële zuurbuffer en kan verzuring tegengaan. Natriumbicarbonaat is een stof die van nature in het menselijk lichaam voorkomt. Het door de alvleesklier geproduceerde natriumbicarbonaat houdt de zuurgraad (de pH-waarde) van het menselijk lichaam op peil.

Maagzuur resistent

Mattisson Natriumbicarbonaat capsules zijn sinds juni 2021 maagzuurresistent. Dit zorgt ervoor dat de capsule niet in de maag oplost, maar pas in de darmen. De werking van de capsules is daardoor anders dan natriumbicarbonaat die ingenomen wordt als poeder (baking soda). Potten met een wit-oranje label zijn maagzuurresistente capsules. Potten met een ouder wit-blauw label zijn geen maagzuurresistente capsules. Als u via deze site bestelt, krijgt u de wit-oranje pot met maagzuurresistente capsules geleverd.

Aanbevolen gebruik

Opmerking

Mattisson heeft veel vertrouwen in de producten die zij aanbiedt. Op basis van de EFSA database hebben we zoveel mogelijk toegestane informatie op de website vermeld. Wettelijk gezien mogen wij geen (complete) informatie verstrekken over de toepassingen van onze producten. Voor meer informatie kunt u altijd een orthomoleculair therapeut raadplegen. Bij vragen of opmerkingen mag u uiteraard ook met ons mailen; info@mattisson.nl of bellen 030-6017378.

Veiligheid

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn.

*Geoorloofde EFSA claims

**Voorlopig toegestane EFSA claims (on hold)

Dosering en gebruik

1-2 maal daags 1 capsule innemen met water.

Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Ingrediënten

Meer informatie
ingrediënten Natrium bicarbonaat (zuiveringszout)
voedingswaarde per 1 capsule
natriumbicarbonaat 800 mg

Specificaties

Meer informatie
inhoud 120 caps
Productkenmerk Vegan
EAN-code 8717677966219

Reviews