Natriumbicarbonaat 800mg - 120 capsules

Natriumbicarbonaat 800mg - 120 capsules

€ 16,95

De beste service

  • Gratis verzending vanaf €30,-
  • Voor 14 uur besteld, zelfde werkdag verstuurd
  • Al 20 jaar het vertrouwde merk

Beschrijving

Wat is Natrium bicarbonaat?

Natrium bicarbonaat (zuiveringszout) ook wel baking soda genoemd. Natrium bicarbonaat is een essentiële zuurbuffer en kan verzuring tegengaan.

Zuur Base Balans

Ons voedingspatroon en onze levensstijl bepalen de zuurgraad van ons lichaam. Het lichaam verzuurt sterk door medicijnen, stress, roken en overmatige spierbelasting. Het is belangrijk om dit te vermijden of te beperken. Maar ook voeding heeft invloed op de zuurgraad. Zoals voedsel met veel suiker, koolzuurhoudende dranken, alcohol, koffie etc. hebben invloed op de zuurgraad. Als je (ontzurend) voedsel wil eten denk dan aan groentes, aardappelen, noten, etc. Door een voedingspatroon dat een verzurend effect heeft op ons lichaam kunnen verschillende chronische klachten ontstaan. Zoals spijsverteringsklachten, ontstekingen en weinig energie. Baking soda ondersteunt een gezond zuur base evenwicht.*

Bloeddruk

De combinatie van baking soda opgelost in water kan de bloeddruk verlagen.*

Maagzuur resistent

Mattisson Natrium Bicarbonaat capsules zijn sinds juni 2021 maagzuurresistent. Dit zorgt ervoor dat de capsule niet in de maag oplost, maar pas in de darmen. De werking van de capsules is daardoor anders dan natrium bicarbonaat die ingenomen wordt als poeder (baking soda) Potten met een wit-oranje label zijn maagzuurresistente capsules. Potten met een ouder wit-blauw label zijn geen maagzuurresistente capsules.

Als u via deze site bestelt, krijgt u de wit-oranje pot met maagzuurresistente capsules geleverd.

Aanbevolen gebruik

Opmerking

Mattisson heeft veel vertrouwen in de producten die zij aanbiedt. Op basis van de EFSA database hebben we zoveel mogelijk toegestane informatie op de website te vermeldt. Wettelijk gezien mogen wij geen (complete) informatie verstrekken over de toepassingen van onze producten. Voor meer informatie kunt u altijd een orthomoleculair therapeut raadplegen. Bij vragen of opmerkingen mag u uiteraard ook met ons mailen; info@mattisson.nl of bellen 030-6017378.

Veiligheid

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn.

*Geoorloofde EFSA claims

**Voorlopig toegestane EFSA claims (on hold)

Dosering en gebruik

1-2 maal daags 1 capsule innemen met water.

Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Ingrediënten

Meer informatie
inhoud 120 caps
EAN-code 8717677966219
ingrediënten Natrium bicarbonaat (zuiveringszout), Overige ingrediënten (hulpstoffen): Maagzuurresistente vegetarische capsule.
* % RI: Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ/2000 kcal)
voedingswaarde per 1 capsule
natriumbicarbonaat 800 mg