Verzenden & retournerenVerzendmethode

Op werkdagen voor 14:30 besteld, volgende dag geleverd. €4,95 of bij €35 gratis verzending.
De bestellingen worden geleverd door onze partner PostNL. Voor het buitenland hanteren wij andere tarieven.


Retourneren

Na ontvangst van je bestelling heb je 14 dagen de tijd om melding te maken als je de producten wil retourneren. Stuur ons een e-mail: klantenservice om je retour aan te melden bij ons. Vermeld hierbij je: naam, adres en ordernummer. 

Retouradres: 

Mattisson Healthcare B.V.

t.a.v. afdeling retouren

Middenweg 16

3401 MB IJsselstein

Voor producten waarbij hygiëne van belang (tabletten, capsules, poeders, dranken, crèmes en oliën) geldt dat deze producten om redenen van gezondheidsbescherming niet geretourneerd kunnen worden wanneer de verzegeling na levering is verbroken. In geval van retour wordt het aankoopbedrag en de eventueel betaalde verzendkosten vergoed, de retourzending is voor eigen rekening. Het aankoopbedrag zal zo snel mogelijk maar uiterlijk binnen 14 dagen na herroepping terugbetaald worden. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee de oorspronkelijke transactie is verricht, tenzij je uitdrukkelijk anderszins hebt ingestemd; in ieder geval zullen jou voor zulke terugbetalingen geen kosten in rekening worden gebracht.

 

Breuken

Mocht een product niet in goede staat zijn ontvangen, neem dan contact op met onze klantenservice Stuur een foto mee van de staat waarin het pakket is ontvangen. Producten die niet in goede staat zijn ontvangen dienen, na contact met de klantenservice van Mattisson, eveneens te worden geretourneerd. In dit geval zullen wij de retourkosten op ons nemen en je voorzien van een verzendlabel.