Knoflookolie 1000mg - 60 capsules

Knoflookolie 1000mg - 60 capsules

Voeg toe aan verlanglijst
€ 9,95

De beste service

  • Gratis verzending vanaf €30,-
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, volgende dag in huis
  • De beste kwaliteit supplementen en superfoods
  • Gratis advies op maat
  • Al 20 jaar het vertrouwde merk

Beschrijving

Knoflook behoort tot de familie van de look, waaronder ook prei, ui en bieslook vallen. Knoflook wordt gebruikt als smaakmaker in de keuken, maar staat ook bekend om zijn interessante werking voor het lichaam.

Knoflook bevat unieke zwavelhoudende verbindingen. De bioactieve stof is allicine. Knoflook-maceraat olie bevat een hoog gehalte aan allicine. Deze capsules bevatten minimaal 1,2 mg allicine.

Wat is allicine?

Allicine is de zwavelverbinding die zorgt voor de kenmerkende geur en smaak van knoflook. Het is een natuurlijke stof die in de plant zelf wordt gevormd om deze te beschermen tegen invloeden van buitenaf. Wanneer de plant wordt aangevallen of beschadigd treedt een enzymatische reactie op waarbij allicine ontstaat. Deze stof komt ook vrij wanneer verse knoflook wordt geplet.

Allicine heeft een relatief laag kookpunt en vervliegt daarom bij de verhitting van knoflook. De meeste mensen vinden rauwe knoflook echter niet erg prettig om te eten en bovendien moet er een grote hoeveelheid rauwe knoflook worden gegeten om een interessante hoeveelheid allicine binnen te krijgen. Knoflookolie capsules zijn daarom een uitkomst voor wie wilt profiteren van de gezondheidsvoordelen van allicine. Capsules met knoflook extract zijn gestandaardiseerd op ten minste 1% van de bioactieve stof allicine.

Wat zijn de voordelen van knoflookolie?

Knoflook heeft een antioxiderend effect*, ondersteunt het immuunsysteem*, heeft een gunstige invloed op het hart en bloedvaten*, is goed voor de cholesterolspiegel* en helpt de bloedsuiker balanceren.*

*Gezondheidsclaim in afwachting van Europese toelating.

Aanbevolen gebruik

Gebruik en bewaren

1x daags 1 capsule tijdens of na de maaltijd innemen met water. De aanbevolen dosering niet overschrijden. 

Koel, droog en afgesloten bewaren. Buiten bereik van kinderen houden.

Opmerking

Mattisson heeft veel vertrouwen in de producten die zij aanbiedt. Op basis van de EFSA database hebben we zoveel mogelijk toegestane informatie op de website vermeld. Wettelijk gezien mogen wij geen (complete) informatie verstrekken over de toepassingen van onze producten. Voor meer informatie kunt u altijd een orthomoleculair therapeut raadplegen. 

Veiligheid

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn.

Ingrediënten

Meer informatie
ingrediënten Knoflookolie-maceraat (Allium sativum), Gelatine (rund, huls), Glycerine (huls).
voedingswaarde per capsule

Specificaties

Meer informatie
inhoud 60 caps
EAN-code 8720791840488
allergenen Allergenen vrij

Reviews