Mucuna tabletten - 20% L-dopa extract - 120 tabletten

Mucuna tabletten - 20% L-dopa extract - 120 tabletten

€ 26,95

De beste service

  • Gratis verzending vanaf €30,-
  • Voor 14 uur besteld, zelfde werkdag verstuurd
  • Al 20 jaar het vertrouwde merk

Beschrijving

Wat is Mucuna Pruriens?

Mucuna is een snelgroeiende peuldragende klimplant die je veel kunt vinden in Afrika en het Caribisch gebied. Uit de trossen witte of paarse vlinderbloemen groeien grote platte boonachtige peulen. De zaden van de peulen worden gebruikt voor het kruidenextract. Dit extract wordt al duizenden jaren gebruikt binnen de Ayurvedische geneeskunde. Mucuna pruriens staan bekend als een van de rijkste natuurlijke bronnen van L-Dopa. L-dopa is een voorloperstof voor de aanmaak van dopamine in het lichaam. Dopamine is een activerende neurotransmitter die van belang is bij het beloningssysteem van de hersenen. Het zorgt voor een gevoel van tevredenheid. Om die reden wordt het ook wel het ‘gelukshormoon’ genoemd. Daarnaast is er in het lichaam dopamine nodig om de hormonen adrenaline en noradrenaline aan te maken.

Toepassing

Mucuna pruriens ondersteunt een gezonde werking van het zenuwstelsel**, een gezonde bloedsuikerspiegel** en is een krachtige antioxidant.**

Ondersteuning voor man en vrouw

Mucuna pruriens ondersteunt een normale menstruatie**, de mannelijke en vrouwelijke vruchtbaarheid**, de productie van groeihormonen en de productie van testosteron.**

Aanbevolen gebruik

Opmerking

Mattisson heeft veel vertrouwen in de producten die zij aanbiedt. Op basis van de EFSA database hebben we zoveel mogelijk toegestane informatie op de website te vermeldt. Wettelijk gezien mogen wij geen (complete) informatie verstrekken over de toepassingen van onze producten. Voor meer informatie kunt u altijd een orthomoleculair therapeut raadplegen. Bij vragen of opmerkingen mag u uiteraard ook met ons mailen; info@mattisson.nl of bellen 030-6017378.

Veiligheid

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn.

*Geoorloofde EFSA claims

**Voorlopig toegestane EFSA claims (on hold)

Gebruik en bewaren

Dosering en gebruik: 2 maal daags 2 tabletten. Dosering voor kinderen: tussen 10 – 20 kg 1 tablet per dag, 20 – 30 kg 3 tabletten per dag, vanaf 30 kg volledige dosering. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Niet gebruiken tijdens zwangerschap en lactatie.

Ingrediënten

Meer informatie
inhoud 120 tabl
ingrediënten Mucuna Pruriens L-dopa 20% extract, cellulose microkristallijne, rijstzetmeel, biologisch rijst concentraat, rijstzemelen extract.
* % RI: Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ/2000 kcal)
voedingswaarde per 4 tabletten
mucuna pruriens l-dopa extract 2000 mg