Rhodiola Extract 5% - 60 capsules

Rhodiola Extract 5% - 60 capsules

Voeg toe aan verlanglijst
€ 24,95

De beste service

  • Gratis verzending vanaf €30,-
  • Voor 14:30 besteld, zelfde werkdag verstuurd
  • De beste kwaliteit supplementen en superfoods
  • Advies op maat
  • Al 20 jaar het vertrouwde merk

Beschrijving

Rhodiola rosea extract is afkomstig van de de wortels van een vetplant en behoort tot de adaptogenen familie. Rhodiola helpt om geestelijk en lichamelijk in balans te blijven in periodes van stress*. Daarnaast heeft het een gunstige invloed op de slaapfunctie* en helpt het de geest helder te houden*.

Rhodiolife® is een geregistreerd handelsmerk van Nektium.

Rhodiola

Rhodiola rosea extract is afkomstig van de wortels van een vetplant die net als Maca, Ginseng, Lion’s mane tot de adaptogenen familie behoort. Rhodiola is afgeleid van het Griekse woord ‘rhudon’, wat roos betekent. De plant heeft deze benaming te danken aan zijn rozengeur.

Adaptogeen

Rhodiola is een adaptogeen. Adaptogenen zijn niet-toxische planten die het lichaam helpen. Ze zijn bedoeld ons terug te brengen naar een niveau van homeostase in het lichaam. De kruiden en wortels worden al eeuwenlang in China en in de Ayurveda gebruikt. Tegenwoordig zijn ze ook in de Westerse wereld sterk in opkomst.

Wat zijn de voordelen van Rhodiola?

Rhodiola helpt om geestelijk en lichamelijk in balans te blijven in periodes van stress*. Daarnaast heeft het een gunstige invloed op de slaapfunctie*, helpt het de geest helder te houden*, is het goed voor de doorbloeding* en het is van belang voor het zenuwstelsel.*

*Evaluatie gezondheidsclaim is lopende.

Aanbevolen gebruik

Gebruik en bewaren 

1-2 x daags 1 capsule in de ochtend of middag bij een maaltijd met water innemen. De aanbevolen dosering niet overschrijden.

Koel, droog en afgesloten bewaren. Buiten bereik van kinderen houden.

Opmerking

Mattisson heeft veel vertrouwen in de producten die zij aanbiedt. Op basis van de EFSA database hebben we zoveel mogelijk toegestane informatie op de website vermeld. Wettelijk gezien mogen wij geen (complete) informatie verstrekken over de toepassingen van onze producten.

Veiligheid

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn. 

Ingrediënten

Meer informatie
ingrediënten Rhodiola rosea extract (Rhodiolife®), vegetarische capsule.
voedingswaarde per capsule
Rhodiola extract (Rhodiolife®) 250 mg
waarvan Rosavins 5% 12,5 mg
waarvan Salidroside 1,8% 4,5 mg

Specificaties

Meer informatie
inhoud 60 caps
Productkenmerk Vegan
EAN-code 8720289192822
land van herkomst Spanje
allergenen Allergenen vrij

Reviews